Copy

Ser mailen sær ud? Klik her.

Ude nu


 

Dafnesyndromet af Siri Ranva Hjelm Jacobsen

Dafnesyndromet er spekulativ fiktion med træk fra både gotisk litteratur og græsk mytologi. Første del foregår i 1990'erne hvor Miki ankommer til en efterskole på landet. 136 år senere interviewer et forskerteam Mikis mor, som har udviklet hidtil ukendte fysiske egenskaber. I romanens tredje og sidste del møder vi nymfen Dafne, der for 4000 år siden blev forvandlet til et træ, da hun flygtede fra guden Apollon, og stadig er vred.

SE BOGEN

Siri Ranva Hjelm Jacobsen om romanen Dafnesyndromet

I romanen Dafnesyndromet genbesøger forfatter Siri Ranva Hjelm Jacobsen myten om nymfen Dafne, som, for at undgå et overgreb, forvandles til et træ. Og lader os samtidig forstå, hvorfor forandring er ikke bare ønskværdig, men helt nødvendig.
 

LÆS INTERVIEWET

En slægtsroman og en kærlighedshistorie

Ø af Siri Ranva Hjelm Jacobsen

Ø er en roman om de voldsomme konsekvenser og det store potentiale, der er forbundet med at hive sig selv op med rode og flytte fra en kultur til en anden. En ung kvinde længes hjem til et land, hvor hun aldrig har boet. Hendes bedsteforældre udvandrede fra Færøerne til Danmark lige før besættelsen, og da de dør tager de det meste af historien om deres liv med sig i graven.
 

SE BOGEN

20 bøger du ikke vil gå glip af til efteråret

Efterårets bogsæson er i fuld gang, og vi tør godt love at efteråret bliver et sandt slaraffenland for bogelskere. Brug denne liste som inspiration, når du skal finde nye bøger du skal læse.  

SE LISTEN

Glæd dig til 

Blå toner af Anne Cathrine Bomann

Et dansk medicinalfirma har udviklet verdens første pille mod sorg. Men psykologiprofessor Thorsten Gjeldsted får mistanke om, at nogen har manipuleret med tallene for at skjule en foruroligende bivirkning. Kollegerne og medicinalfirmaet Danish Pharma vil ikke lytte, så Thorsten involverer to specialestuderende i sin private undersøgelse.

Udkommer d. 23 september. 

SE BOGEN
Facebook
Facebook
Webshop
Webshop
Instagram
Instagram
Bog.dk
Bog.dk
SEND TIL VEN    OPDATÉR DIN PROFIL   AFMELD NYHEDSBREV
VOGNMAGERGADE 11 • 1120 KØBENHAVN K • CVR 76351910