Copy

NEFF, De Specialist in inbouwtoestellen
Wie voor Neff kiest, maakt een persoonlijke keuze. In het bijzonder hobbykoks en andere kookliefhebbers zijn bij Neff echt aan het juiste adres. Uit vele goede ideeën ontstaan bij Neff praktische en onconventionele oplossingen.
De unieke stoomoven, de Slide & Hide-ovendeurgreep en de speciale broodbaksteen zijn daar maar enkele voorbeelden van.
Deze oplossingen hebben allemaal één ding gemeen: bijzonder groot gebruiksgemak en een heldere éénduidige vertaling in functionaliteit en design. Pioneersgeest en durf zijn daarbij waarden die het Neff mogelijk maken een eigen weg te kiezen. Een weg waarbij de ideeën mijlpalen van hoogwaardige apparatuur vormen.


Ontdek de voordelen van Neff-toestellen


Princess Keukens heeft de vinger aan de pols van de belangrijkste innovators inzake keukenapparaten. Deze trendsetter test de nieuwigheden uit, scheidt het kaf van het koren en presenteert in eigen showroom de toestellen en apparaten die uw aandacht écht verdienen.
Want ingenieuze keukenapparaten maken het kokkerellen in een keuken tot een feest. Zeker als al die mechanische knechten in een moderne keuken samen worden ingezet tijdens het bereiden van een maaltijd.

Princess Keukens kijkt bij het selecteren van apparaten echter niet alleen naar de functionaliteit ervan, maar evenzeer naar het aspect design en vormgeving. Want het moet er allemaal ook best mooi en aangenaam uitzien in de keuken van vandaag, waar het sociaal leven zich afspeelt en waar gasten worden ontvangen.
Princess Keukens vraagt daarom alle aandacht voor het "Seamless Combination"-concept van NEFF.De fabrikant NEFF heeft immers een totaal nieuwe visie ontwikkeld op dat vlak van keukenapparaten. Voor deze innovator zijn keukenapparaten geen alleenstaande toestellen, maar vormen ze visueel één geheel. Zo kwam de 'Seamless Combination' tot stand (zie foto). Waarbij men een compacte oven met een warmhoudlade eronder inbouwt als 1 toestel dankzij de "Inox-strip" aan beide kanten van de toestellen. 
Visueel oogt dit naadloos samenbrengen van apparaten uiteraard véél mooier dan apart geplaatste apparaten, en al zeker voor mensen die enorm belang hechten aan een strakke design van hun keuken. Zonder ook maar het minst in te boeten aan functionaliteit en werkzaamheid.

Deze NEFF-innovatie 'Seamless Combination' is sinds november 2014 te zien in de showroom bij Princess Keukens, who else?
Bekijk in uw browser »
Google Plus One Button share on Twitter Like NEFF, De Specialist in inbouwtoestellen on Facebook
Website
Google Plus
Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Website
Email
YouTube

Recente publicaties:


Keukens vergelijken: Innovatie en kwaliteit maken het verschil !!
Carrefour Market Shopping Diepenbeek en Princess, partners in creatief koken...
'Vernieuwend Renoveren' is de kunst in de Keukenwereld !!
EEN KEUKEN VOOR IEDEREEN, VAN BASIC TOT HIGH-END
DEMO-OPENDEUR (12 april) met het "Nationale Gerecht" op de menu...
 

KLIK HIERONDER OP DE FOTO & NEEM ALVAST EEN DIGITAAL KIJKJE IN ONZE TOONZALEN

Copyright © 2015 Princess Keukens, All rights reserved.
Bekijk deze e-mail in uw browser


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Princess Keukens · Stalkerweg 2 · Zutendaal 3690 · Belgium

Email Marketing Powered by Mailchimp