Copy

Keukens vergelijken: Innovatie en kwaliteit maken het verschil !!


Een nieuwe keuken is een belangrijke investering voor elke bouwer of verbouwer. Logisch dus dat u niet over één nacht ijs gaat en u niet te laten leiden door gladde verkoopspraatjes van een hardseller die u niet buiten laat vooraleer de bon is getekend. Kritisch vergelijken is een must, want ja, de ene keuken is de andere niet, en prijzen van offertes vergelijken is dikwijls misleidend.
Heeft het dan wel zin om op zoveel mogelijk plaatsen een offerte te vragen? Het antwoord is eerder... neen. Omdat u enerzijds dreigt appels met citroenen te gaan vergelijken, en anderzijds omdat u met een veelvoud aan offertes ook de neiging heeft een prijs te willen kopen in plaats van een keuken waar u een heel leven mee verder moet. En van prijzen gesproken, het is dikwijls zo dat een degelijke, hedendaagse keuken van bij een eerlijke keukenbouwer bij benadering hetzelfde kost als een keuken uit een discountketen. Maar dan heeft u wel meer kwaliteit en esthetische meerwaarde in huis.
Hoe kan u op het eerste gezicht vaststellen of een keuken al dan niet van een duurzame kwaliteit is, zonder achter de fronten te gaan kijken? Welnu, het antwoord is even kort als simpel: kijk naar de randafwerking van de deuren/fronten. Dát is immers één der fundamenten van een keuken.
assets/uploads/Princess-keukens-laminaat.jpg
Waarom dus kiezen voor een achterhaalde, ouderwetse laminaat-techniek (met zichtbare lijmranden in de afboording), als u voor hetzelfde geld een topkeuken krijgt volgens de nieuwste laser-afboordingstechnieken? Ja, voor dezelfde prijs krijgt u bij Princess Keukens reeds een laminaatkeuken van door en door gekleurd laminaat en naadloos gemaakt volgens de nieuwste laserkanttechnieken met als resultaat de "zero-voeg" (naadloze opkanten en hoeken). 
Bij Princess Keukens kiest men resoluut voor "full laminaat", "laserkant" of "glaslaminaat" voor de randafwerking van de deuren. Dat zijn tegenwoordig de standaarden als het om kwaliteit gaat. Princess Keukens wil voortdurend toonaangevend zijn om u net die extra meerwaarde aan te bieden. Voor Princess-klanten is duurzame kwaliteit een absolute must, is het beste amper goed genoeg.
Een ander kritisch element is het werkblad: waarom kiezen voor een koud granieten blad, als u voor hetzelfde budget een werkblad kan krijgen dat de eigenschappen van composiet, graniet, beton en keramiek in zich verenigt? Een blad dat vlekvrij is, een hitte tot 800° kan weerstaan, volledig krasvrij is en bovenal warm aanvoelt omdat het materiaal als het ware “chambreert” (de temperatuur van de kamer aanneemt)?
Nog een fundamenteel aspect is "innovatie". Waarom tevreden zijn met een alledaagse keuken, als u tegenwoordig verrassende elementen kan laten inbouwen die de keuken uniek maken? Wij denken bijvoorbeeld aan een plafonddampkap in wit glas of een dampkap ingebouwd in het werkblad achter de kookplaat, of een dampkap in de kookplaat zelf ingebouwd?
Tenslotte mogen we het aspect "service" zeker niet over het hoofd zien. Iets waar Princess Keukens toch al jaren mateloos veel belang aan hecht, en waar veel keukendiscounts schromelijk tekort schieten. De mail onder dit artikel spreekt hieromtrent boekdelen...
Het devies luidt bijgevolg: een keuken kopen doet u best door heel kritisch te vergelijken, en niet zomaar te vallen voor verkoopspraatjes of voorspiegelingen van grote kortingen als u maar direct die bon tekent. Neem de tijd, wend u tot een eerlijke keukenbouwer, laat u goed voorlichten over het product en vergelijk dit vervolgens met hetgeen de grote ketenzaken u te bieden hebben. Zo koopt u geen kat in de zak, maar een keuken voor het leven.

(Mail v/e klant gericht aan binnenhuisarchitect Vital):
Beste Vital,
Donderdagmorgen heb ik je gebeld omdat er een lek was ontstaan in een afvoerleiding in onze keuken.
Dit zijn dingen die kunnen gebeuren. Laar vrijdagmiddag was het lek gedicht en de muur weer bijgewerkt.
Nu is het voor ons ook duidelijk waarvoor de dubbele 's' in Princess staat: namelijk voor Super Service!
Bedankt voor de vlotte communicatie en het accuraat optreden.
Gelieve dit aan het hele Princess-team door te geven.
Een tevreden klant,
Bruno en Ann Geerits-Cornu, Hasselt
assets/uploads/blog/2015/04/Tio_1.jpg

Bekijk in uw browser »
Google Plus One Button share on Twitter Like Keukens vergelijken: Innovatie en kwaliteit maken het verschil !! on Facebook
Website
Google Plus
Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Website
Email
YouTube

Recente publicaties:


Carrefour Market Shopping Diepenbeek en Princess, partners in creatief koken...
'Vernieuwend Renoveren' is de kunst in de Keukenwereld !!
EEN KEUKEN VOOR IEDEREEN, VAN BASIC TOT HIGH-END
DEMO-OPENDEUR (12 april) met het "Nationale Gerecht" op de menu...
PRINCESS KEUKENS: Opvolging verzekerd, Lang Leve Princess !!
 

KLIK HIERONDER OP DE FOTO & NEEM ALVAST EEN DIGITAAL KIJKJE IN ONZE TOONZALEN

Copyright © 2015 Princess Keukens, All rights reserved.
Bekijk deze e-mail in uw browser


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Princess Keukens · Stalkerweg 2 · Zutendaal 3690 · Belgium

Email Marketing Powered by Mailchimp