Copy

DEMO-OPENDEUR (12 april) met het "Nationale Gerecht" op de menu...


Aanstaande zondag 12 april vindt bij Princess Keukens traditioneel de lente-opendeur plaats. En zoals we dat van deze trendsetter mogen verwachten, staat er weerom heel wat te gebeuren.
Dat het team van Princess Keukens héél origineel uit de hoek durft te komen wisten we al langer. Maar zóóó origineel als nu, daar kijken we toch van op. Tijdens de DEMO-OPENDEUR, die vandaag zondag en morgen maandag plaats- vindt, wordt aan de bezoekers ons nationaal gerecht geserveerd bij een fris pintje bier. Voor wie niet mee is: friet met stoofvlees! En ja, geïnspireerd op Jeroen Meus.

Chef Kristien zorgt zelfs voor handgesneden frietjes vers uit het veld. Geen diepvries, voor de gasten alleen het allerbeste! Maar dat is lang niet het enige dat u opgediend krijgt tijdens deze demo-opendeur. Wij demonstreren ook het nieuwe NEFF-gamma en gastkok Mustafa toont in de praktijk welke pittige gerechten u met deze innovatieve apparaten zoal op tafel kan toveren.
Maar er is nog veel meer! Elke bezoeker krijgt tijdens de demo-opendeur zomaar een flesje olijfolie kado! Olie van de “olijfolieverbeteraar”, de allereerste gearomatiseerde olie op de markt en zoveel gezonder dan klassiek ossewit. Als dat geen verrassing is. Het wordt dus weer genieten geblazen!


Ook de keukenliefhebber, op zoek naar nieuwe trends in de keukenwereld, komt natuurlijk aan zijn trekken, want in onze showroom staat de TIO te pronken, de nieuwe uitvoering van ons befaamd succesmodel. Speciaal aan dit keukenontwerp zijn de kanten, die naadloos zijn gelaserd.
De grepen zijn volledig wit, want met een uni-kleurig uitzicht ziet de keuken er ook veel chiquer uit. De TIO is inmiddels onderscheiden met de GOUDEN M, een kwaliteitskeurmerk voor streng geteste meubelkwaliteit. Op de Belgische markt vindt u trouwens geen keuken met dezelfde dikte van fronten en leggers, met gelijkaardige slipvaste bodems en dubbelwandige geleiders. Wie kennismaakt met de TIO en dan de prijs hoort, is meestal verbaasd, want deze gelaserde topkeuken valt binnen het bereik van een bescheiden budget. Reden te meer om u tijdens de demo-opendeur eens te informeren over dit prachtig keukenontwerp.
Bent u op zoek naar een nieuwe keuken of apparatuur, dan is deze DEMO-OPENDEUR de uitgelezen kans om u terdege te oriënteren. Het Princess-team heet u van harte welkom, met de nodige hapjes en drankjes!
Bekijk in uw browser »
Google Plus One Button share on Twitter Like DEMO-OPENDEUR (12 april) met het "Nationale Gerecht" op de menu... on Facebook
Website
Google Plus
Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Website
Email
YouTube

Recente publicaties:


PRINCESS KEUKENS: Opvolging verzekerd, Lang Leve Princess !!
De mooiste keukenstand van het land staat in Zutendaal
Toonzaalkeuken Casa te koop
Nieuwigheden BATIBOUW 2015: Exclusief op BATIBOUW nu reeds beschikbaar bij PRINCESS KEUKENS ZUTENDAAL
De design-kraan uit @DagelijkseKost van @JeroenMeus
 

KLIK HIERONDER OP DE FOTO & NEEM ALVAST EEN DIGITAAL KIJKJE IN ONZE TOONZALEN

Copyright © 2015 Princess Keukens, All rights reserved.
Bekijk deze e-mail in uw browser


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Princess Keukens · Stalkerweg 2 · Zutendaal 3690 · Belgium

Email Marketing Powered by Mailchimp