Copy
 
IFF
LinkedIn
Facebook
Twitter
Farvel til globaliseringen?, INSPIRE 2016 for Industriens Fond og et kig ind i medlemsarrangementet om automatisering
// December 2016 
GRATIS ARTIKEL - SCENARIO MAGAZINE

Farvel til globaliseringen? 

I løbet af de sidste tredive år har globaliseringen været en stærk og stabil megatrend. De fleste mennesker forventer, at denne tendens vil fortsætte i de kommende årtier. Faktisk er globalisering taget for givet, og ses næsten som en del af livet, men fortsat globalisering er ikke det eneste mulige fremtidsscenarie. En række kræfter presser verden imod øget nationalisme, protektionisme og isolationisme. Et af de vigtigste aspekter af globaliseringen – de globale værdikæder – kunne endda ophøre med at eksistere på mindre end femten år på grund af den teknologiske udvikling. Tre scenarier for fremtidens globalisering er mulige, og nationer samt internationale virksomheder må hellere forberede mere end ét af dem. // Læs artiklen her
IDEKATALOG

INSPIRE 2016 - Industriens Fond

IFF har bidraget med baggrundanalyse til og facilitering af Industriens Fonds ”INSPIRE 2016” arrangement hvor Fonden inviterede en eksklusiv gruppe af 45 topledere fra en række af Danmarks førende industri- og servicevirksomheder til at dele viden og erfaringer fra deres hverdag samt til at pege på temaer som bliver særligt vigtige for virksomhedernes konkurrenceevne i fremtiden. Drøftelserne på INSPIRE 2016 er afrapporteret i dette katalog.

VIDEO

IFF Medlemsarrangement: Automatisering

Få et blik ind i et af Instituttets medlemsarrangementer, hvor IFF's medlemsrapport om Automatisering bliver præsenteret. Medlemsarrangementet blev co-hosted af ISS, og bød på en præsentation af medlemsrapporten Automatisering: Den perfekte storm eller en storm i et glas vand?, samt en præsentation af ISS’ samarbejde med IBM Watson; et eksempel på hvordan automatisering byder på en række forretningsmæssige muligheder. Få en fornemmelse for, hvad vores medlemsarrangementer byder på.
// Se highlights fra arrangementet
 
LIVE INSPIRATION

Foredragsholder: Anne Dencker

Anne er sociolog og fremtidsforsker ved Instituttet for Fremtidsforskning. Hun er blandt andet redaktør på Instituttets medlemsrapporter. Hun skriver også for SCENARIO Magazine, samt deltager i flere af Instituttets konsulentopgaver og eksterne projekter. Anne står for skræddersyede foredrag og workshops og arbejder især med metoder som megatrends, scenarier, trendanalyse og horizon scanning. Anne leder desuden også Instituttets Global Scanning Network.
Anne er specialiseret i hverdagslivet, både for individet og for socialgrupper, nu og i fremtiden. Hun har især arbejdet med fremtidens arbejde og arbejdsliv, herunder work-life balance og fremtidens medarbejdere, forbrugere og  generation Y og Z. 
// Læs mere
BOOK EN PRÆSENTATION

Vi tilbyder fremtidsforskning gennem flere kanaler...

MEDLEMSSKAB
TILMELD
CONSULTING
KONTAKT
SCENARIO MAGAZINE
ABONNÉR
Instituttet for Fremtidsforskning
Landgreven 3 // DK-1301 København // +45 33117176 // iff@iff.dk

Copyright © 2015 Instituttet for Fremtidsforskning, alle rettigheder forbeholdt.
Afmeld fra denne liste // Opdater præferencer


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Instituttet for Fremtidsforskning · Amaliegade 5C · København 1256 · Denmark