Copy
Het laatste nieuws van de Haarstichting
Bekijk deze email in je browser

Intro Haarstichting 


De Haarstichting heeft afgelopen maanden weer veel mensen met haarproblemen geholpen! Dit heeft ertoe geleid dat we weer veel media aandacht hebben gekregen. We waren onder andere meerdere malen te zien op Shownieuws, op Editie NL, in de Volkskrant en andere media uitingen. Komende maand verwachten we dankzij diverse evenementen grootse media aandacht in binnen- en buitenland. We hebben daarnaast verschillende nieuwe sponsors mogen verwelkomen. Hier zijn we uiteraard zeer trots op. Dankzij de (haar)donoren en sponsors kunnen wij jaarlijks meer dan een miljoen mensen helpen!

We hebben 4 interessante artikelen die we graag delen:

Micro haar pigmentatie als vervanging of verbetering van haartransplantatie?


Steeds meer mensen maken kennis met de micro haar pigmentatie behandeling. Dit wordt ook wel haar tatoeage of scalp pigmentatie genoemd. Er worden bij een micro haar pigmentatie behandeling stoppels nagebootst. Veel mensen spreken daarom van de ‘shaven look’. Micro haar pigmentatie is echter ook geschikt als haarverdichting.


Wat zijn de voordelen van micro haar pigmentatie ten opzichte van haartransplantatie?


De MHP behandeling kent verschillende voordelen ten opzichte van de haartransplantatie behandeling.
  • Direct resultaat na de behandeling. Bij een haartransplantatie duurt dit meestal 9 tot 12 maanden.
  • Lagere kosten dan haartransplantatie.
  • Geschikt voor vrijwel iedereen, ook voor mensen waarbij te weinig donorhaar voor een haartransplantatie beschikbaar is.
  • Zeer geschikt voor de behandeling van littekens, ook voor FUT haartransplantatie littekens

Micro haar pigmentatie shaven look


Zie onderstaand een resultaat van een micro haar pigmentatie behandeling bij de MHP kliniek.


Micro haar pigmentatie als aanvulling op een haartransplantatie


Een haartransplantatie geeft tegenwoordig vaak een mooi resultaat. Vaak is men echter nog wel ontevreden over de dichtheid van het haar na de behandeling. Met behulp van micro haar pigmentatie kunt u het resultaat verder perfectioneren, dankzij een hogere optische dichtheid.

Bron: www.mhpkliniek.nl

Meer weten? Neem contact op met:
MHP kliniek
telefoon: 06-52305363
e-mail: info@mhpkliniek.nl

Hoeveel haren kunnen maximaal worden getransplanteerd in een dagbehandeling?


In één behandeling af zijn van uw kaalheid? Dit is een droom van veel mensen. Maar is dit ook mogelijk? Het antwoord is simpel: Ja, dit kan! Het kan alleen niet bij iedere kliniek.


 

Hoe lang duurt een dagbehandeling?


Er wordt in de haarbranche vaak gesproken van een dagbehandeling. Maar wat is een dagbehandeling dan precies? Meestal wordt ’s ochtends vroeg rond 8.30 uur begonnen met de haartransplantatie behandeling. De behandeling kan duren tot het einde van de middag en in sommige gevallen zelfs tot het begin van de avond. Dit is onder andere afhankelijk van de hoeveelheid grafts of haren die getransplanteerd moeten worden.
 

Bij Acura Medisch Centrum kunnen in één dag maar liefst 8.000 haren worden getransplanteerd!


Acura Medisch Centrum is één van de weinige klinieken die in een dagbehandeling tot 4.000 grafts kunnen transplanteren. Een graft bestaat gemiddeld uit ongeveer twee haren. 4.000 grafts komt daarom overeen met ongeveer 8.000 haren. 4.000 grafs zijn meestal genoeg om zowel behoorlijke inhammen als een kalende kruin een zeer goede dekking te geven. U kunt dus, zelfs als u al behoorlijk kaal bent, in één behandeling van deze kaalheid af komen.
 

Acura Medisch Centrum is tot 50% goedkoper dan andere Nederlandse haarklinieken


Net als bij alle andere klinieken wordt de haartransplantatie in verhouding goedkoper, wanneer er meer grafts of haren worden getransplanteerd. Indien u de kosten van de behandeling bij Acura Medisch Centrum vergelijkt met andere haarklinieken, zijn wij soms tot wel 50% goedkoper! Ervaar het zelf. U kunt gebruik maken van de scherpste Nederlandse haartransplantatie tarieven en toch profiteren van de beste kwaliteit.

Bron: www.acuramedischcentrum.nl

Meer weten? Neem contact op met:
Acura Medisch Centrum
telefoon: 0495 – 547848
e-mail: info@acuramedischcentrum.nl
 

Sponsor worden van de Haarstichting en zichtbaar worden bij uw doelgroep?


Het is vanaf heden mogelijk om uw organisatie bij uw doelgroep te promoten op de website van de ANBI-geregistreerde Haarstichting. Dit kan worden gedaan d.m.v. het plaatsen van sponsor-banners. Op deze sponsor-banners wordt vermeld dat u officieel sponsor bent van de Haarstichting, daarnaast wordt objectieve informatie over uw organisatie weergegeven om uw doelgroep in te lichten over uw activiteiten. Voor voorbeelden van dergelijke sponsor-banners, zie sponsors.

Omdat we een non-profit instelling zijn, kunt u uw doelgroep met een sponsor-banner informeren over uw dienst of product(en) tegen slechts lage sponsorbijdragen.

Voordelen van het plaatsen van sponsor-banners op de website van de Haarstichting:
  • Meer dan een miljoen individuele bezoekers per jaar (deze genereren meer dan vijf miljoen pageviews per jaar).
  • De exacte doelgroep kan worden benaderd.
  • 30 individuele pagina’s die 50.000-150.000 keer per jaar worden bekeken. Meer dan 40 individuele pagina’s die 20.000-50.000 keer per jaar worden bekeken.
  • Elke 12 weken wordt er een Tweet op Twitter geplaatst over de sponsor, hiermee worden 20.000+ volgers met interesse in haar-gerelateerde onderwerpen op Twitter bereikt. Dit wordt ook op Facebook gedaan met 6.000+ likes.
  • U kunt kiezen uit 2 of 3 sponsor-banners. U wordt als sponsor altijd weergegeven op de pagina's www.haarstichting.nl/sponsoren en www.haarbank.nl/sponsors/huidige-sponsors en optioneel met een derde sponsor-banner op een pagina naar keuze, die relevant is voor uw doelgroep. Wij vinden namelijk dat u uw doelgroep extra mag inlichten over uw sponsoring. Een voorbeeld van de plaats waar deze gerichte sponsor-banner wordt weergegeven, ziet u rechts bovenaan op de pagina www.haarstichting.nl/haartransplantatie.
  • Wij ontwikkelen voor u de sponsor-banners.

Bent u geïnteresseerd? Neem dan gerust contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@haarstichting.nl of door het contactformulier in te vullen op onze website om te informeren naar de voorwaarden.
Copyright © 2017 De Nederlandse Haarstichting, All rights reserved.


Wilt u iets veranderen aan de wijze waarop u deze emails ontvangt?
U kan uw voorkeuren aanpassen of uitschrijven van deze lijst