Copy
View this email in your browser

Nyhetsbrev

Juli 2019
"Det här är ett jättebra sommarjobb för Alfons Åbergs Kulturhus är en välkomnande plats med bra värderingar. De bryr sig verkligen om barns utveckling och om miljön och det är viktigt för mig. 

Det är ett arbete med mycket variation, jag får vara med härliga barn och kollegor som är jättetrevliga. Jag lär mig mycket, får mer erfarenhet av att jobba i team och att se vad jag kan bidra med i en grupp. Dessutom får jag jobba med att ta emot turister och guida besökare som har frågor.

Jag tycker verkligen om mitt sommarjobb!"


Så säger Tiba Alhaddad, 20 år från Angered, som är en av våra fantastiska sommarjobbare på Alfons Åbergs Kulturhus. 

DETTA HÄNDER PÅ ALFONS ÅBERGS KULTURHUS

Temadag för miljön 

Världsmiljödagen är en global temadag som firas världen över varje år den 5 juni. På Alfons Åbergs Kulturhus uppmärksammandes dagen med ett uppskattat gästspel från föreställningarna Mojaner- naturens magiska städare och Uppdrag Jordglob där den sistnämnda var ett resultat av vårt samarbete med Coop Lilla Ekoskolan.

Kompisbiljetter inför sommaren

Gothenburg Culture Festival

Alfons Åbergs Kulturhus hittar på mycket kul under Gothenburg Culture Festival, bland annat sångstunder och teater. Den 8 augusti blir det dubbla föreställningar av Farfars Mammas Soffa i Jubileumspaviljongen i Bältespännarparken. Allt är gratis och alla är välkomna – läs mer om programmet här.

Läslyssna med Polyglutt!  

PolyGlutt är en bilderbokstjänst som gör att barn kan läslyssna på böcker på en mängd olika språk.
Det är ett fantastiskt redskap för att arbeta med språkutveckling och litteratur i förskolan som vi nu introducerat på Alfons Åbergs Kulturhus genom att vi visar PolyGlutt på storbild i vår teater. Läs mer om Pollyglutt här.

Glad sommar!

Vi önskar alla läsare av våra nyhetsbrev en underbar sommar. Våra öppettider är klockan 10.00-17.00 under perioden 29/6-18/6 .

Vi passar också på att ladda upp inför en händelserik höst där vi medverkar i Rymdveckan och på Bokmässan och arrangerar minibokmässa på kulturhuset.
 ©Bok-Makaren AB Bild: ©Bok-Makaren AB

Copyright © 2019 Alfons Åbergs Kulturhus, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.