Copy

Wat is er te zien. Wat komt eraan. Wat heb je gemist. 

Zomernieuwsbrief Tijdschrift Ei

 
Tijdens het stofzuigen vlogen onderwerpen voortdurend mijn hoofd in en weer uit, maar er was een die bleef hangen: er moet weer een Ei-nieuwsbrief uit. Dus hierbij een kleine zomerupdate van ons. We zullen het kort houden, om het wijn drinken en kersen sabbelen in de zon niet te lang te onderbreken.
Onze #49 – Je wordt vanzellef groot staat alweer twee weken online. Met heel passend twee tekstbijdragen van auteurs uit de jaren negentig! Voor de dinosaurus die dit schrijft is het verbijsterend, dat mensen geboren na de jaren tachtig überhaupt kunnen schrijven, laat staan goede verhalen! Maar toch is het zo, Myrthe Timmers en Else Boer bewijzen het. Gelukkig bewijst Sare Bakkers dat een paar jaartjes erbij ook echt geen verschil maken. De beeldbijdragen zijn van iets doorgewinterde makers, Lucas Lelieveld en Jasmijn Duterloo leverden autonoom beeld met een collage respectievelijk fotoserie. Kersverse vader Erik Voncken maakte een geweldige illustratie.

Ei #50

Om de spanning wat op te bouwen verschijnt hierna niet Ei #50, maar komen we eerst met Ei #49.5 (met o.a. – sneak preview –Fenna Riethof! En Floris Pieterse!). The big Five O wordt natuurlijk een speciaal nummer. Eén waarvoor de voorbereidingen in volle gang zijn. Verwacht specials, het mooiste van het mooiste, ontwikkeling, persoonlijke invulling en nog veel meer! En daarna misschien wel feestavonden, toespraken en tastbaarheid, enenen... Nee, we houden de spanning erin. Nog even wachten
 
Er is ook droevig nieuws: redacteuren Sytske van Koeveringe (beeld) en Dieudonnee Twickler (tekst) gaan ons verlaten. Gelukkig beiden wel met goede redenen. En we hebben al hele fijne vervanging gevonden in de vorm van Annosh Urbanke en Maksim Marissen. Voor tekstredactie zoeken we er echter nog iemand bij, bijvoorkeur iemand met social media skills. Dus ben of ken jij diegene, mail naar tijdschrifteihoofd@gmail.com.
 
Voor nu: tot ziens.
Wil je werk insturen? Graag! We bekijken en lezen alles en reageren altijd. 

tijdschrifteibeeld@gmail.com voor beeldend werk, fotografie, illustraties, film en strip:
tijdschrifteitekst@gmail.com voor korte verhalen, poëzie en scenario's 
tijdschrifteihoofd@gmail.com voor vragen, opmerkingen, samenwerkingen en meer
Tijdschrift Ei © |2015| All rights reserved.
www.tijdschriftei.com
schrijf mij uit voor deze nieuwsbrief    update mijn voorkeuren voor deze nieuwsbrief


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Tijdschrift Ei · Wilhelminastraat · Amsterdam, 1054 · Netherlands

Email Marketing Powered by MailChimp