Copy
Ei #50 - het favorietennummer komt eraan. Een groots jubileum, maar we hebben nog meer sluiers om op te lichten. Lees het hier! 
View this email in your browser
Soms is een tijdschrift maken net in de mode werken: vooruitdenken, bezig met de lentemode terwijl de verwarming voor het eerst dit jaar moeizaam weer aanslaat, of, in ons geval: bezig met werk voor nummers ver in de toekomst. Met Ei #50 zijn wij en de makers al een tijd bezig. Jullie zijn vast nieuwsgierig en willen misschien een vooruitkijkje onder de sluier?
 
Dat gaan we natuurlijk niet doen! Niet voor Ei #50 in elk geval. Maar vooruit, wél van #51. We staan al een tijd te springen om deze hele serie te kunnen publiceren, maar het numerieke stelsel is strikt en met #49.5 hebben we het al wat opgerekt. Dus dan maar zo: hier alvast 'Spitsbergen' van Laura Scheringa.
Over #49.5 – Bij de lurven gesproken: hebben jullie die al wel goed bekeken? De rake strip van Floris Pieterse, de gracieuze maar bevreemdende foto’s van Goran Turnšek, de educatieve editorial van onze Mathilde Drooger, Fenna Riethofs scherpe proza met idem illustratie door Iris Frankhuizen, de collages van David Wasch: zo vol en toch zo leeg en de spannende mash-up van Jonathan Griffioen en Daniël Vis, verbeeld door Jelmer Konjo.
Nog langer dan met Laura, al ruim een jaar, zijn we bezig met het zogenaamde estafetteverhaal: een plan, een sudderend plan, een opnieuw besproken plan, een uit te voeren plan, een plan waar deelnemers voor nodig waren en voor die deelnemers waren namen nodig en toen lijstjes en stemmingen en het normale leven met kerst en vakanties en ziektes kwam er regelmatig ook nog tussendoor.
Maar nu wordt al enige tijd gewerkt aan het estafetteverhaal, wat precies is wat je erbij voorstelt: een verhaal dat telkens doorgegeven wordt. Elke deelnemer schrijft een stukje verder. Weer een tipje van de sluier? Nou vooruit: de schrijver van het eerste deel is Megan van Kessel. Wie er nog meer meeschrijven? Om dat te weten te komen moet je gewoon onze facebook en de nieuwsbrief in de gaten houden.
Tijdschrift Ei © |2016| All rights reserved.

www.tijdschriftei.com

schrijf mij uit voor deze nieuwsbrief 

schrijf iemand in voor deze nieuwsbrief


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Tijdschrift Ei · Wilhelminastraat · Amsterdam, 1054 · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp