Copy
Entertainment-beurs.nl 2016
bekijk dit bericht in je browser

In 2016 geen fysieke entertainment-beurs!

Langs deze weg willen we jullie op de hoogte brengen van de laatste ontwikkelingen inzake de Entertainment-beurs 2016.

Na rijp beraad, hebben we besloten om in 2016 geen fysieke beurs in Zuid Limburg plaats te laten vinden... De redenen hiervoor zijn; op de eerste plaats het beperkte animo van standhouders om tot een goed gevulde beursvloer te komen dit jaar, maar ook de recente ontwikkelingen bij collega beursorganisaties.

Komt er nog een fysieke entertainment-beurs?
We organiseren de entertainment-beurs op de eerste plaats voor de event-professionals en entertainers uit zuid Nederland en Noord België. Wanneer partijen aangeven klaar te zijn voor een nieuwe editie dan steken wij weer graag energie in de organisatie van een beurseditie met een compleet aanbod!

Online beursvloer
Alle informatie en de contactgegevens van de deelnemers tot nu toe blijven gepresenteerd op www.entertainment-beurs.nl. De online beursvloer blijft dus 24/7 beschikbaar voor iedereen die op zoek is naar entertainment en andere evenement dienstverleners.

Festvak & AEB bundelen hun krachten
We hebben tevens overleg gehad met de organisatie van de Artiesten en Evenementenbeurs (AEB) die tot begin dit jaar in Eindhoven plaats vond. Zij hebben de krachten gebundeld met Festivak. Wij wijzen je dan ook graag op de mogelijkheid om je in te schrijven als standhouder (of als bezoeker natuurlijk) voor de beurs die plaats zal vinden op woensdag 9 en donderdag 10 november 2016, in de Nekkerhal Mechelen. Voor meer informatie kijk je hier >>

Wij vinden het oprecht jammer dat de ''leukste beurs van het zuiden' (gepland op 6 november) dit jaar niet door zal gaan. Graag houden we de mogelijkheid open om er voor een zinvolle volgende editie, bij je op terug te komen. Laten we dus contact houden! Heb je voor die tijd interesse om jouw gegevens te plaatsen op www.entertaiment-beurs.nl, laat het ons dan weten!

Vragen, opmerkingen of  tips? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.


Met entertainende groet,
namens de organisatie

Peter van Helvert (pp-events)
Petra Palmen (wonna.nl)
Mark Tielemans (wonna.nl)


 
Volg het laatste beursnieuws ook via social media:
Website
Email
Facebook
Twitter
LinkedIn

Entertainment-beurs.nl
www.entertainment-beurs.nl
info@entertainment-beurs.nl

Per adres:
Entertainment-beurs.nl
Einsteinstraat 3
Landgraaf, 6372 BW
Netherlands

Add us to your address book


Email Marketing Powered by Mailchimp


This email was sent to <<E-mail>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Entertainment-beurs.nl · Einsteinstraat 3 · Landgraaf, 6372 BW · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp