Copy
Medlemstilbud fra Norsk Golf
Se nyhetsbrevet i ditt browservindu

Gode tilbud – til deg fra oss

Ved å være medlem av en golfklubb og leser av Norsk Golf, kan du nyte godt av spesialtilbud fra våre samarbeidspartnere!

FÅ RABATT PÅ DINE OVERNATTINGER!
Nordic Choice Hotels har i flere år vært en aktiv støttespiller til idretten. Det innebærer blant annet at golfere med medlemskap i en golfklubb tilsluttet NGF får 20 % rabatt på gjeldende priser ved å bestille via internett – noe som sikrer deg gode overnattingspriser når du spiller golf langt hjemmefra. 

Rabatten gjelder booking i forbindelse med idrettsarrangementer og aktiviteter så lenge man oppgir fordelskode 66163. Booker man via www.choice.no/Norgesgolfforbund er rabatten allerede trukket fra.
GJØR ET HØSTKUPP PÅ LEIEBIL!
Nå har Hertz Bilutleie stort høstsalg med opptil 25 % rabatt* på leiebil over hele verden.  Som medlem av Norges Golfforbund får du også tilgang til den beste rabatten.Alt du trenger å gjøre er å bestille mellom 01. og 30. september. Tilbudet gjelder på leier til og med 20.mars 2016 - så her kan du spare penger i høstferien, juleferien og vinterferien.

Klikk deg inn på Hertz.no for å få rabatten eller kontakt Hertz Servicesenter på 03700. Rabattkode/CDP-nummer 804123 oppgis ved bestilling.

Minimum leielengde er 3 dager, maks 14 dager. Tilbudet kan ikke kombineres med andre tilbud, rabatter eller kuponger. Rabatt gis på grunnpris, ikke obligatoriske forsikringer. Offentlige avgifter, ekstrautstyr som barneseter, NeverLost GPS, samt ekstra sjåfør eller tilleggsforsikringer er ikke rabatterbart.
*Vilkår og betingelser for de forskjellige landene
INNFØRINGSKURS I MENTALTRENING OG COACHING IDRETT OG HELSE 
9.–11. oktober eller 6.–8. november 2015. Bislett Stadion, Oslo.
Tid: Fredag fra 17.00–21.00 og lørdag/søndag fra 09.00-15.00


Spesialtilbud for medlemmer høsten 2015 – to for prisen av en: 4500,- (ordinært 9000,-).
Tre dagers innføringskurs i hvordan arbeide systematisk med din egen og andres mentale prosesser knyttet til idrett og helse. 


Mange undervurderer viktigheten av å arbeide med den mentale delen av spillet. I løpet av disse kursdagene vil du lære deg helt konkrete og effektive teknikker for hvordan utvikle mental robusthet som du kan ta med deg umiddeltbart inn i golfspillet. Se her for mer informasjon og påmelding. NB! Merk påmelding med «NGF Club - pris»
Trenger du å skifte eller å reparere frontruten din?
Tar en tur til Riis Bilglass og du får gratis vindusviskere og en kanne spylervæske når jobben gjøres hos oss. Riis Bilglass kan også tilby 15% rabatt på montering av solfilm på utvalgte avdelinger ved fremvisning av golfkortet.
Er det rotete i boden eller garasjen? Kanskje du skal pusse opp? Som medlem i Norges golfforbund får du gode rabatter på container og avfallssekker til fastpris hos Ragn-Sells, bruk rabattkode GOLF i vår nettbutikk og få 10% rabatt. Bestill på http://butikk.ragnsells.no.
Skal du på bilferie til Danmark? Vi gir deg rabatt på din båtreise!
La oss kjøre de første milene av ferien din. På veien kan du koble av og nyte havutsikten,
omgås med venner eller familie og handle billig om bord.
Som medlem av Norges Golfforbund for du opptil 20% rabatt på transport og lugar.
Les mer og book din reise på www.stenaline.no/golf
Copyright © *|2015* *|Norsk Golf|*, All rights reserved.


Du kan endre dine opplysninger or melde deg av nyhetsbrevet.