Copy
Wordt deze email niet helemaal correct weergegeven? Klik dan hier
Schoolopseef.nl | Contact

“De scholen zijn weer begonnen”

Op veel plekken hangen spandoeken met deze tekst, bedoeld om medeweggebruikers te vragen rekening te houden met het feit, dat er kinderen weer in het verkeer onderweg zijn van huis naar school. Op veel plekken zijn activiteiten uitgevoerd om hier extra aandacht aan te geven, bijvoorbeeld in Nieuwerbrug.
Seef wenst alle leerlingen en natuurlijk hun ouders en leerkrachten een veilig nieuw schooljaar.
 

Nieuw schooljaar, nieuwe verkeerskalender!

Ook voor het komende schooljaar is er weer een kalender gemaakt voor de eerste vier groepen van het primaire onderwijs. De eerste digitale plaat met drie leerzame verkeersgames en ouderbrief is klaar en staat hier. Scholen in Zuid-Holland ontvangen een dezer dagen vier miniatuur kalenders. Nabestellen is mogelijk via dit formulier.
 

De SEEF-factor

De jury heeft gesproken en de eerste SEEF-factor toegekend. Het blijft nog even spannend wie hem heeft gewonnen, volg de berichten op twitter of houd de website in de gaten! Voor de komende ronde kunnen tot 1 oktober kandidaten worden aangemeld via het formulier op deze pagina.
 

Labelnieuws

De labelcommisie vergadert op 7 september om een flink aantal aanvragen te beoordelen. Houd de site en twitteraccount @schoolopseef in de gaten voor nieuws over de uitslagen.
De volgende commissievergadering is op 30 november. Dit is de laatste vergadering van dit kalenderjaar. Aanvragen voor deze vergadering kunnen tot 24 oktober worden ingediend.
 

Materiaal van de maand: SCHOOL op SEEF verkeershesjes

Goed zichtbaar op weg met een groep leerlingen, met herkenbare begeleiders?
Bestel de SCHOOL op SEEF hesjes via het bestelformulier. We hebben alle maten weer beschikbaar (v.a. € 3,50 per stuk).
 

Nieuwsbericht over uw school op de site?

Ontvangt uw school het label of is er een project uitgevoerd dat past binnen SCHOOL op SEEF en interessant kan zijn voor anderen? Stuur uw impressie in tekst en foto's naar info@schoolopseef.nl voor plaatsing op de site.
 

SCHOOL op SEEF op Twitter

Dagelijks SCHOOL op SEEF nieuws - van materialen en acties van het ROV-ZH tot en met activiteiten op scholen - delen we via het twitteraccount: @schoolopseef Volg ons!
 

De SCHOOL op SEEF banner op uw site?

Wilt u de banner van de site op de uwe plaatsen? Download hem hier.
 
Reageren | Proclaimer
     
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich daarvoor heeft aangemeld. Als u deze nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, dan kunt u zich hier afmelden.  Schoolopseef.nl is een website van het ROV-ZH Regionaal Ondersteuningsbureau Verkeersveiligheid Zuid-Holland:  ROVZH.nl.