Schoolopseef.nl | Contact
Bekijk deze e-mail in je browser
Editie: December 2016

Deze maand op de verkeerskalender: Aandacht bij het verkeer!

De kalenderplaat van december suit aan bij een bijzonder actueel en belangrijk onderwerp: Aandacht bij het verkeer. U vindt de plaat en de bijbehorende ouderbrief hier.

SEEF-factor

Op 7 december heeft verkeersleerkracht Ronald Wittenberg de SEEF-factor ontvangen vanwege zijn bijzondere inzet voor de verkeersveiligheid van basisschool kinderen. U vindt hier het bericht over de uitreiking. Nieuwe voordrachten kunnen tot 1 juli 2017 worden ingediend met het formulier van deze pagina.

Film Meriam van Balen – van Franeker

Winnaars van de SEEF-factor krijgen de gelegenheid een film te maken over hun werk, om anderen te inspireren. Onlangs is de film gepubliceerd van Meriam van Balen – van Franeker (gemeente Goeree – Overflakkee), de vorige winnaar van de SEEF-factor. U kunt de film hier bekijken.

Labelnieuws

De commissie heeft afgelopen maandag aan negen scholen het verkeersveiligheidslabel SCHOOL op SEEF toegekend. Van deze scholen zijn er vijf nieuw. U vindt het overzicht van de gelabelde scholen op deze pagina.

Materiaal december: SEEF’s nieuwste e-card voor de feestdagen

Wens leerlingen, ouders, collega’s en vrienden een veilig nieuw jaar met de nieuwe e-card! Dankzij de vernieuwde techniek is deze ook in een keer aan een groep personen te sturen via de login op Mijn Seef”.

Nieuwsbericht over uw school op de site?

Ontvangt uw school het label of is er een project uitgevoerd dat past binnen SCHOOL op SEEF en interessant kan zijn voor anderen? Stuur uw impressie in tekst en foto's naar info@schoolopseef.nl voor plaatsing op de site.

De SCHOOL op SEEF banner op uw site?

Wilt u de banner van de site op de uwe plaatsen? Download hem hier.

SCHOOL op SEEF op Twitter

Dagelijks SCHOOL op SEEF nieuws - van materialen en acties van het ROV-ZH tot en met activiteiten op scholen - delen we via het twitteraccount: @schoolopseef
Volg ons!
Reageren | Proclaimer
  

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich daarvoor heeft aangemeld. Als u deze nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, dan kunt u zich hier afmelden. Schoolopseef.nl is een website van het ROV-ZH Regionaal Ondersteuningsbureau Verkeersveiligheid Zuid-Holland: ROVZH.nl.