Copy
Schoolopseef.nl | Contact
View this email in your browser

Kalenderplaat

In de digitale kalenderplaat voor oktober staan grote wagens en de dode hoek centraal. Uiteraard is er ook een ouderbrief over het thema bij de plaat opgenomen. U vindt de digitale plaat hier.

SEEF-factor

Op 17 september heeft leerkracht en verkeersouder Lonneke Cornet uit Papendrecht de SEEF-factor ontvangen uit handen van jurylid Hans Vergeer en wethouder Jan Nathan Rozendaal. De aanmelding voor de tweede ronde is gisteren gesloten, de volgende sluit op april 2016. Lees meer op deze pagina.

In de ambassadeursestafette: Gerda Kazen

In de eerste clip uit de filmestafette van de bestuurlijke verkeersveiligheidsambassadeurs had Rik van der Linden (Drechtsteden) het camerastokje doorgegeven aan een bijzondere koploper onder leerkrachten: Gerda Kazen van Het Palet in Alblasserdam. Gerda heeft in haar portret een belangrijke tip voor collega’s.

Labelberichten

De SCHOOL op SEEF agenda laat zien, dat er de komende maanden heel wat labelfeesten worden gevierd. Op 30 november vergadert de labelcommissie voor de laatste keer dit jaar. Aanvragen kunnen worden ingediend tot 24 oktober via Mijn Seef.

Materiaal van de maand

Langzaam maar zeker worden de avonden langer, en het wordt daarmee eenst te meer belangrijk goed zichtbaar te zijn in het verkeer. Organiseert u een actie rond zichtbaarheid op uw school? Bestel de smiley stickers via het bestelformulier.

Nieuwsbericht over uw school op de site?

Ontvangt uw school het label of is er een project uitgevoerd dat past binnen SCHOOL op SEEF en interessant kan zijn voor anderen? Stuur uw impressie in tekst en foto's naar info@schoolopseef.nl voor plaatsing op de site.

SCHOOL op SEEF op Twitter

Dagelijks SCHOOL op SEEF nieuws - van materialen en acties van het ROV-ZH tot en met activiteiten op scholen - delen we via het twitteraccount: @schoolopseef Volg ons!

De SCHOOL op SEEF banner op uw site?

Wilt u de banner van de site op de uwe plaatsen? Download hem hier.
Reageren | Proclaimer
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich daarvoor heeft aangemeld. Als u deze nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, dan kunt u zich  hier  afmelden.  Schoolopseef.nl  is een website van het ROV-ZH Regionaal Ondersteuningsbureau Verkeersveiligheid Zuid-Holland:  ROVZH.nl .