Copy
Schoolopseef.nl | Contact
Bekijk deze e-mail in je browser

Kalenderplaat en –thema

Net als in voorgaande jaren staat in november het onderwerp zichtbaarheid centraal in de digitale kalenderplaat en de bijbehorende brief voor ouders. U vindt de plaat hier.

Aanmelden kalendermail

Wist u, dat het mogelijk is maandelijks een e-mail te ontvangen wanneer de nieuwe digitale kalenderplaat is gepubliceerd? U kunt zich hier voor deze service aanmelden.

Nieuwe Verkeerskunsten bijna gereed

Over enkele weken is het zover: de vernieuwde mappenserrie verkeerskunsten rolt van de persen. Met uitwerking van de leerdoelen en uitleg over de relatie tussen de oefeningen en praktijksituaties in het verkeer. Wilt u een set bestellen? Kijk op deze pagina.

Labelnieuws

Het regent labels, in deze periode. Zo is in de regio Alblasserwaard-Vijfheerenlanden op 28 oktober maar liefst het 25e label van die regio uitgereikt, aan de Koningin-Wilhelminaschool in Hardinxveld-Giessendam. Op de website van de school is een fotobericht te zien.
Voor de commissievergadering van 30 november is een recordaantal van maar liefst 21 aanvragen ingediend. Volg ons op Twitter of houdt de website in de gaten voor de besluiten van de commissie.

Kinderklimaattop

Op 6 november vindt in de Duurzaamheidsfabriek in Dordrecht de jaarlijkse Kinderklimaattop plaats. Kinderen praten er over ideeën om de klimaatverandering tegen te gaan. Het thema sluit aan bij de SCHOOL op SEEF doelstelling, dat kinderen zoveel mogelijk lopend en fietsend naar school gaan.

Materiaal van de maand

We hebben nog een beperkte voorraad van de miniatuur verkeerskalenders. Bestel dus snel als u nog een of een aantal exemplaren wilt nodig hebt! Bestellen is mogelijk via het formulier.

Nieuwsbericht over uw school op de site?

Ontvangt uw school het label of is er een project uitgevoerd dat past binnen SCHOOL op SEEF en interessant kan zijn voor anderen? Stuur uw impressie in tekst en foto's naar info@schoolopseef.nl voor plaatsing op de site.

SCHOOL op SEEF op Twitter

Dagelijks SCHOOL op SEEF nieuws - van materialen en acties van het ROV-ZH tot en met activiteiten op scholen - delen we via het twitteraccount: @schoolopseef Volg ons!

De SCHOOL op SEEF banner op uw site?

Wilt u de banner van de site op de uwe plaatsen? Download hem hier.
Reageren | Proclaimer
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich daarvoor heeft aangemeld. Als u deze nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, dan kunt u zich  hier  afmelden.  Schoolopseef.nl  is een website van het ROV-ZH Regionaal Ondersteuningsbureau Verkeersveiligheid Zuid-Holland:  ROVZH.nl .