Copy
Schoolopseef.nl | Contact
Bekijk deze e-mail in je browser
Editie: Februari 2017

Deze maand op de verkeerskalender: schoolomgeving!

In de interactieve vertelplaat van februari staat centraal hoe je veilig van huis naar school gaat en weer terug. Subthema’s zijn “rekening houden met elkaar”, “regels in het verkeer”.
Ook de bij de plaat geleverde ouderteksten gaan op dit onderwerp in.

Materialentas Verkeerskunsten

Volledig uitgeruste praktijkmaterialenset met verkeersmaterialen behorend bij de leerlijn Verkeerskunsten. Te bestellen via www.verkeerstuinen.nl.
Klik hier om de inhoud van dit pakket te zien.

Labelnieuws

Opnieuw zijn er op 20 februari jl. 9 nieuwe SCHOOL op SEEF labels toegekend. Op 24 april vergadert de commissie Verkeersveiligheidslabel SCHOOL op SEEF weer. U kunt uw aanvragen voor deze toetsingsronde indienen tot 21 april a.s. Voor meer informatie en het aanvraagformulier kunt u terecht op deze pagina.

Schoolroute.nl

Knelpunten op de eigen schoolroute in kaart brengen met een app op de smart Phone. Een les invullen aan de hand van deze door de leerlingen verzamelde punten. Dit is mogelijk voor groep 7 en 8 met behulp van schoolroute.nl. Lees meer over de Schoolthuisroute en download de factsheet.

Nieuwe film voor ouders en leerkrachten

Onlangs is in opdracht van ROV Utrecht, Vervoerregio Amsterdam en ROV-ZH een korte film gemaakt over de beperkingen van jonge kinderen in het verkeer en het belang om met hen te oefenen. Bekijk de film.

Aanmelden: Wie heeft de “SEEF factor”?

De SEEF-factor" staat voor personen of ideeën, die passen binnen het programma SCHOOL op SEEF en bovendien vernieuwend zijn en inspirerend voor anderen.
Ken of ben je iemand met "De SEEF-factor"? Of heb je een idee met die kwalificatie? Meld het dan met dit formulier. De aanmeldingstermijn sluit op 1 juli 2017.

Materiaal februari

Kinderen hebben in elke fase van hun ontwikkeling specifieke eigenschappen, die van belang zijn voor hun verkeersgedrag. Op de DVD “Kinderen hebben eigen spelregels” wordt duidelijk welke dit zijn en hoe we hier als volwassenen rekening mee kunnen houden. Bestel de DVD via het bestelformulier.

Inschrijven e-mail service verkeersplaat

Wilt u een seintje ontvangen zodra de nieuwe verkeersplaat beschikbaar is? Schrijf u dan in voor onze e-mailservice voor de kalenderplaat.

Vakantie!

Wij wensen alle leerlingen en leerkrachten in Zuid-Holland een fijne en vooral veilige voorjaarsvakantie toe!

Nieuwsbericht over uw school op de site?

Ontvangt uw school het label of is er een project uitgevoerd dat past binnen SCHOOL op SEEF en interessant kan zijn voor anderen? Stuur uw impressie in tekst en foto's naar info@schoolopseef.nl voor plaatsing op de site.

De SCHOOL op SEEF banner op uw site?

Wilt u de banner van de site op de uwe plaatsen? Download hem hier.

SCHOOL op SEEF op Twitter

Dagelijks SCHOOL op SEEF nieuws - van materialen en acties van het ROV-ZH tot en met activiteiten op scholen - delen we via het twitteraccount: @schoolopseef
Volg ons!
Reageren | Proclaimer
  

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich daarvoor heeft aangemeld. Als u deze nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, dan kunt u zich hier afmelden. Schoolopseef.nl is een website van het ROV-ZH Regionaal Ondersteuningsbureau Verkeersveiligheid Zuid-Holland: ROVZH.nl.