Copy
Schoolopseef.nl | Contact
Bekijk deze e-mail in je browser
Editie: April 2017

Deze maand op de verkeerskalender: Veilig fietsen

In deze interactieve vertelplaat staat centraal waarom het zowel voor de leerlingen als voor hun ouders belangrijk is om op een veilige fiets te rijden. Ook fietsgedrag komt aan de orde, sub thema’s zijn “onderdelen van een fiets”en “veilig op pad”.

Schoolbrengdag 21 september

Op 21 september kunnen scholen in de Metropoolregio Rotterdam Den Haag en de regio’s Holland Rijnland en Midden-Holland deelnemen aan de SCHOOL op SEEF schoolbrengdag. De scholen ontvangen volgende week een eerste aankondiging en in mei nadere informatie. Reserveer de datum!

Meer weten over verkeersveiligheid? Het ROV-magazine!

Vorige week is het digitale ROV-magazine verschenen, met diverse artikelen over verkeersveiligheid. Ook een abonnement? Meld u hier aan.

Labelnieuws

U kunt uw aanvragen voor de vergadering van 26 juni indienen tot en met 21 april a.s. Voor meer informatie en het aanvraagformulier kunt u terecht op deze pagina.

Materiaal van de maand

Wist u, dat u bij ROV-ZH verschillende materialen kunt lenen om van uw evenement – van projectdag tot labeluitreiking - een SCHOOL op SEEF evenement te maken? Er zijn twee opblaas-Seefs, een Seef-verkleedpak en een opblaas-Goochem te leen. Kijk hier voor de voorwaarden of om meteen te reserveren.

Inschrijven e-mail service verkeersplaat

Wilt u een seintje ontvangen zodra de nieuwe verkeersplaat beschikbaar is?
Schrijf u dan in voor onze e-mailservice voor de kalenderplaat.

Nieuwsbericht over uw school op de site?

Ontvangt uw school het label of is er een project uitgevoerd dat past binnen SCHOOL op SEEF en interessant kan zijn voor anderen? Stuur uw impressie in tekst en foto's naar info@schoolopseef.nl voor plaatsing op de site.

De SCHOOL op SEEF banner op uw site?

Wilt u de banner van de site op de uwe plaatsen? Download hem hier.

SCHOOL op SEEF op Twitter

Dagelijks SCHOOL op SEEF nieuws - van materialen en acties van het ROV-ZH tot en met activiteiten op scholen - delen we via het twitteraccount: @schoolopseef
Volg ons!
Reageren | Proclaimer
  

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich daarvoor heeft aangemeld. Als u deze nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, dan kunt u zich hier afmelden. Schoolopseef.nl is een website van het ROV-ZH Regionaal Ondersteuningsbureau Verkeersveiligheid Zuid-Holland: ROVZH.nl.