Copy
Schoolopseef.nl | Contact
Bekijk deze e-mail in je browser

Kalenderplaat

Deze maand staat op de kalenderplaat het onderwerp “Aandacht op de weg” centraal. Het gaat daarbij om de aandacht van kinderen èn ouders. De plaat en de bijbehorende ouderbrief zijn hier te vinden.

Labelnieuws

De labelcommissie heeft op 30 november aan maar liefst 20 scholen het label toegekend, een record aantal! Tien hiervan zijn nieuwe scholen. U leest hier om welke scholen het gaat. De data van de uitreikingen van deze labels komen op de SCHOOL op SEEF agenda zodra ze bekend zijn. De nieuwe aanvraagdata voor de commissievergaderingen van 2016 staan op de Mijn Seef infopagina.

Materiaal van de maand

Wist u, dat u bij ROV-ZH verschillende materialen kunt lenen om van uw evenement –van projectdag tot labeluitreiking een SCHOOL op SEEF evenement te maken? Er zijn twee opblaas-Seefs, een Seef-verkleedpak en een opblaas-Goochem te leen. Kijk hier voor de voorwaarden of om meteen te reserveren.

Nieuwsbericht over uw school op de site?

Ontvangt uw school het label of is er een project uitgevoerd dat past binnen SCHOOL op SEEF en interessant kan zijn voor anderen? Stuur uw impressie in tekst en foto's naar info@schoolopseef.nl voor plaatsing op de site.

SCHOOL op SEEF op Twitter

Dagelijks SCHOOL op SEEF nieuws - van materialen en acties van het ROV-ZH tot en met activiteiten op scholen - delen we via het twitteraccount: @schoolopseef Volg ons!

De SCHOOL op SEEF banner op uw site?

Wilt u de banner van de site op de uwe plaatsen? Download hem hier.
Reageren | Proclaimer
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich daarvoor heeft aangemeld. Als u deze nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, dan kunt u zich  hier  afmelden.  Schoolopseef.nl  is een website van het ROV-ZH Regionaal Ondersteuningsbureau Verkeersveiligheid Zuid-Holland:  ROVZH.nl .