Copy
Schoolopseef.nl | Contact
Bekijk deze e-mail in je browser

Seef door het verkeer in 2016

Het nieuwe jaar is begonnen, en uiteraard hopen we, dat dit een mooi en veilig jaar wordt voor iedereen. U mag in 2016 rekenen op een aantal vertrouwde faciliteiten van het programma. Daarnaast staat een aantal nieuwe mogelijkheden op stapel, zoals een serie middelen voor informatie aan ouders. Via deze nieuwsflits houden we u graag van het nieuws op de hoogte.

Kalenderplaat januari

Op de nieuwe kalenderplaat staat het thema “Oversteken” centraal. Zoals gewoonlijk zijn er weer leuke en leerzame games, een filmpje en een ouderbrief in verwerkt. U vindt de digitale plaat hier.

Verwacht: SEEF-platform

Op dinsdag 19 januari s’ avonds wordt tijdens een informatieve bijeenkomst in Westland het digitale samenwerkingsplatform SCHOOL op SEEF gelanceerd. Partners, die binnen een gemeente samenwerken aan SCHOOL op SEEF kunnen op dit platform onder andere documenten met elkaar delen, hun contactgegevens bijhouden en delen, een agenda beheren en vragen aan elkaar stellen. Het digitale platform komt stap-voor-stap beschikbaar voor andere scholen en gemeenten in Zuid-Holland.

Labelnieuws

De komende weken zijn er labeluitreikingen op een groot aantal scholen. De data van de uitreikingen staan op de SCHOOL op SEEF agenda. Op 18 februari vergadert de Commissie Verkeersveiligheidslabel weer. De aanmeldingstermijn voor die vergadering is gesloten. De volgende indientermijn sluit op 19 februari. Op de Mijn Seef infopagina staan alle vergader- en indieningsdata.

Materiaal van de maand

Een labeluitreiking of ander SCHOOL op SEEF evenement? Of verkeersveiligheidsliedjes een plek geven in uw lessen? De CD “Sing Je Seef” bevat en groot aantal liedjes (gezongen en in karaoke-versie) en is te bestellen via deze pagina

Nieuwsbericht over uw school op de site?

Ontvangt uw school het label of is er een project uitgevoerd dat past binnen SCHOOL op SEEF en interessant kan zijn voor anderen? Stuur uw impressie in tekst en foto's naar info@schoolopseef.nl voor plaatsing op de site.

SCHOOL op SEEF op Twitter

Dagelijks SCHOOL op SEEF nieuws - van materialen en acties van het ROV-ZH tot en met activiteiten op scholen - delen we via het twitteraccount: @schoolopseef Volg ons!

De SCHOOL op SEEF banner op uw site?

Wilt u de banner van de site op de uwe plaatsen? Download hem hier.
Reageren | Proclaimer
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich daarvoor heeft aangemeld. Als u deze nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, dan kunt u zich  hier  afmelden.  Schoolopseef.nl  is een website van het ROV-ZH Regionaal Ondersteuningsbureau Verkeersveiligheid Zuid-Holland:  ROVZH.nl .