Copy
Nieuwsbrief #7

LUCHTPOST

8 April 2016

Vernieuwde website + Marathon Rotterdam

Vernieuwde website is in de lucht!

Gezonderelucht.nl is vernieuwd. Op deze website vind je nu alle maatregelen die bijdragen aan gezondere lucht en hoe we daar samen aan werken. Van fietsen tot Sloopregeling en van elektrische auto tot schone logistiek. Ook lees je hoe jij je steentje kunt bijdragen. Nieuwsgierig? Bekijk ‘m hier!

Hé marathonheld!

Sta je dit weekend aan de start van de (kwart-)marathon? Of loop je als supporter de benen uit je lijf? Doe dan mee met de speciale marathonactie van Gezondere Lucht. En maak kans op een paar hardloopschoenen of een fiets, of andere toffe prijzen!

De stad in met je kind? Leen een buggy!

Vanaf vandaag hoef je niet meer met kind, boodschappen, fiets én buggy te ‘goochelen’! Ga je op de fiets naar de stad, dan kun je bij de gemeentelijke fietsenstallingen gratis een buggy lenen om te gebruiken bij het shoppen, lunchen of voor die leuke stadswandeling.

Rotterdam Open Data Store

Ben je op zoek naar de wagenparkscan van de gemeente Rotterdam, de metingen van DCMR of geografische kaarten van Rotterdam? Kijk dan eens op de website van de Rotterdam Open Data Store. Daar vind je ruim 100 datasets. Je mag de data gebruiken en publiceren. Het enige wat je moet doen is de databron vermelden. De data zijn meestal gratis.

Goed voorbeeld doet goed volgen

Wil je op de hoogte blijven van de acties van Gezondere Lucht? Volg ons dan via Facebook, Twitter of Instagram!
Afmelden voor deze nieuwsbrief