Copy
BodemBreed Forum presenteert, in samenwerking met jong-professional netwerken, JongSTRONG, Jong KNW en Jong Leefomgeving, het evenement: GEneraties Ondergronds! Graag nodigen wij u uit voor dé kick-off van 2017 voor professionals die werken aan de bodem en ondergrond, op donderdag 19 januari 2017!

Deze middag bekijken wij wat generaties werken in de ondergrond ons heeft opgeleverd. Vervolgens stellen we goede voornemens vast om te anticiperen op het werkveld van de toekomst. Dit vindt plaats met een gevarieerd gezelschap aan generaties. Natuurlijk sluiten we de middag feestelijk af met een (nieuwjaars)borrel.
AANMELDEN
Programma
13:00 – 13:30 – Inloop
13:30 – 14:15 – Nationale bodem en ondergrond quiz
14:30 – 15:45 – Rond de tafel
16:00 – 16:30 – Goede voornemens en aftrap nieuwjaarsborrel
16:30 – 18:30 – Nieuwjaarsborrel
Nationale bodem en ondergrond quiz
In de Nationale bodem en ondergrond quiz neemt het publiek het op tegen een aantal vooraanstaande professionals en jonge ‘high potentials’ uit het werkveld.
Te gast zijn o.a.:
 • Bruno van Dunné (SBNS & Stichting Bodembeheer Nederland)
 • Theo Edelman (Bodemkundig Adviesbureau Edelman)
 • Raoul Collenteur (Wiertsema & Partners)
 • Eva Stam (Sweco)
Rond de tafel
Bij rond de tafel zijn er drie thema’s: ondergrond, water en leefomgeving. Per thema worden drie pitches gegeven over: een actueel thema, een innovatieve ontwikkelingen en een maatschappelijk dilemma. Iedere pitch schetst een vraagstuk waarvoor de deelnemers in drie rondes op zoek gaan naar de oplossing.
Deze vraagstukken komen aan bod:
 • Hoe betrek je agrariërs bij het waterbeheer?
 • De invulling van een mentorprogramma
 • Hoe sturen we op de aanpak van bodemdaling?
 • Kennis behouden en doorgeven in je organisatie
 • Hoe anticiperen we op de kansen die de Omgevingswet biedt?
 • Spelen met big data van de ondergrond
 • Impact energietransitie op de ondergrond
 • Wat doen we met Emerging Contaminants?
 • De (on)eindigheid van IBC-locaties
Locatie en Kosten
GEneraties Ondergronds zal plaatsvinden bij Paushuize te Utrecht. Het evenement is gratis toegankelijk voor de leden van BodemBreed Forum, (jong) professionals die zijn aangesloten bij Jong STRONG, KNW of Jong Leefomgeving en voor overheden. Niet leden zijn welkom tegen een kleine vergoeding van € 100,- (vrijgesteld van BTW).  
AANMELDEN
De vereniging BodemBreed Forum is een platform voor professionals in het werkveld van de bodem en de ondergrond. De leden van de vereniging willen graag kennis en informatie met professionals in het werkveld delen om de ontwikkeling van nieuwe kennis en het oplossen van vraagstukken te bevorderen.

Door het organiseren van bijeenkomsten wil de vereniging haar leden en het netwerk inspireren en komen tot nieuwe vragen die doorbraken betekenen in de ontwikkeling van bodem en ondergrond in relatie tot de leefomgeving. Leden van de vereniging kunnen gratis deelnemen aan de bijeenkomsten en themagroepen. De bijeenkomsten zijn, tegen een vergoeding, ook toegankelijk voor niet-leden, die te kennen hebben gegeven geïnteresseerd te zijn in het lidmaatschap van de vereniging.

Meer informatie over de vereniging kunt u vinden op 
www.bodembreedforum.nl.

Copyright © BodemBreed Forum. All rights reserved. 

unsubscribe from this list    update subscription preferences 
 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Bodem Breed Forum · Delft · Delft, Zh 2628 CS · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp