Copy
AANMELDEN
Meer informatie over de bijeenkomst?
Neem contact op met: Peter Rood (werkgroep IBC).
De leden van BodemBreed Forum kunnen kosteloos aan deze bijeenkomst deelnemen. Niet leden betalen een vergoeding van E 100,– (vrijgesteld van BTW). Niet leden ontvangen de factuur per e-mail. Heeft u interesse om lid te worden? Neemt u dan contact op met forum@bodembreed.nl.
Website
Email
Twitter
LinkedIn
De vereniging BodemBreed Forum is een platform voor professionals in het werkveld van de bodem en de ondergrond. De leden van de vereniging willen graag kennis en informatie met professionals in het werkveld delen om de ontwikkeling van nieuwe kennis en het oplossen van vraagstukken te bevorderen.

Door het organiseren van bijeenkomsten wil de vereniging haar leden en het netwerk inspireren en komen tot nieuwe vragen die doorbraken betekenen in de ontwikkeling van bodem en ondergrond in relatie tot de leefomgeving. Leden van de vereniging kunnen gratis deelnemen aan de bijeenkomsten en themagroepen. De bijeenkomsten zijn, tegen een vergoeding, ook toegankelijk voor niet-leden, die te kennen hebben gegeven geïnteresseerd te zijn in het lidmaatschap van de vereniging.

Meer informatie over de vereniging kunt u vinden op 
www.bodembreedforum.nl.
Copyright © BodemBreed Forum. All rights reserved. Foto: ARCADIS.

unsubscribe from this list    update subscription preferences 

 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Bodem Breed Forum · Delft · Delft, Zh 2628 CS · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp