Copy
Nieuwsbrief 11 | 2016   Yoga Festival Leiden
Bekijk de e-mail in je browser

Praktische informatie Mini Fest.

Zondag 30 oktober is de eerste editie van het Mini Fest, het kleine zusje van het jaarlijkse Leidse yogafestival. Op het programma staan drie leuke lessen van inspirerende docenten, kijk voor meer informatie over het programma op onze website. Naast yoga kun je natuurlijk ook tijdens het Mini Fest weer rekenen op een mini markt met o.a. stoelmassage, hippe yogakleding en andere leuke lifestyle-artikelen. Kortom, genoeg reden om na afloop nog even te blijven!

Tickets!
Heb jij je ticket nog niet gekocht? We raden je aan om vooraf je ticket(s) te bestellen. Aan de deur zijn alleen kaarten beschikbaar zo lang de voorraad strekt. Wil je dus verzekerd zijn van een plek, koop dan nu je ticket!

Koop ticket(s)
Praktische Informatie:
Bereikbaarheid | Museum Volkenkunde - Steenstraat 1- LEIDEN
Het Mini Fest vindt plaats in het bijgebouw van het Museum Volkenkunde. Het gebouw vind je aan de achterkant van het museum. De eerste sessie start om 13:00 uur. We raden je aan om ongeveer 10 minuten voor aanvang aanwezig te zijn.

Bereikbaarheid
Kom je met de auto naar het Mini Fest? Parkeren kan in parkeergarage Morspoort. Vanaf daar loop je richting de Morspoort, via de zij-ingang van het museum (naast de Morspoort) kun je het terrein op. Aan de rechterkant zie je dan het Paviljoen.

Trein
Vanaf station Leiden Centraal is het ongeveer 4 minuten lopen naar het Paviljoen. 


Fiets
Voor iedereen die met de fiets komt raden we aan om je fiets te parkeren buiten het museumterrein.


Food & Drinks
Bio / Vega / Lokaal

Voor iedereen met lekkere trek hebben we goed nieuws! Tijdens het Mini Fest kun je weer genieten van heerlijke energy balls of taart. De echte koffieliefhebbers kunnen voor hun koffieshot terecht bij Café Abel of het museum Café.

Neem je eigen Yogamat mee...
Tijdens het Mini Fest is het niet mogelijk om een mat te lenen. Dit betekent dat we iedereen vragen om zijn of haar eigen mat mee te brengen! Daarnaast raden wij je aan om een dekentje of grote sjaal mee te nemen voor tijdens de Savasana.

Wintertijd - een uurtje langer slapen
Let op dit weekend gaat de klok weer een uurtje terug. Dit betekent dat we allemaal een uurtje langer kunnen slapen! Heerlijk toch? Dus hou hier rekening mee en kom niet te vroeg :-). 
Copyright © *2016* *Yoga Festival Leiden*, All rights reserved.
Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je een ticket besteld hebt of deelnemer bent van het Yoga Festival Leiden*

Yoga Festival Leiden
Locatie: Scheltema
Marktsteeg 1, 2312 CS LEIDEN

Uitschrijven voor de nieuwsbrief   Voorkeuren aanpassen
 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Yoga Festival Leiden · Vestestraat 55 G · Leiden, ZH 2312 SW · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp