CopyCROWDFUNDING op 50%
documentaire 'De man die de wereld wilde veranderen'
We zijn halverwege!

Beste donateurs,

We zijn halverwege de crowdfunding campagne voor de documentaire 'De man die de wereld wilde veranderen' over de eigenzinnige kunstenaar en visionair Peter Westerveld. We staan ook met de teller op 50% van ons doel van 8000,- Euro. Dit is goed nieuws!

En er is nog meer goed nieuws want Triodos Foundation ('bijdragen aan positieve verandering') heeft hun steun aan de film toegezegd. Op de Dutch Water Sector website stond daarnaast een leuk artikel over de crowdfunding campagne en het werk van Peter Westerveld:
http://bit.ly/1dz0Y0W

Alle hulp is nog steeds welkom, dus als jij op jouw beurt de link naar de crowdfunding campagne in je netwerk kan doorzetten (als je dat nog niet had gedaan) dan zijn we je erg dankbaar!

Wat betreft je eigen donatie, Cinecrowd heeft ANBI-status dus je kunt tot 150% van de donatie fiscaal aftrekken (alleen als je woonachtig bent in Nederland). Op de Cinecrowd website staat hier meer over vermeld.

Vergeet niet de Facebook pagina te 'liken' en te delen met je vrienden: https://www.facebook.com/themanwhowantedtochangetheworld

Hartelijk dank!
Mariëtte Faber


Klik hier om de film te steunen:
http://cinecrowd.com/de-man-die-de-wereld-wilde-veranderen?language=nl

Voor meer informatie: www.themanwhowantedtochangetheworld.com


juni 2015
11

FORWARD TO
A FRIEND


Copyright © 2015 Minx Media


Unsubscribe Update subscription preferencesEmail Marketing Powered by Mailchimp