Copy
View this email in your browser

Nieuwsbrief januari 2017

Terugblik 2016

Met deze eerste nieuwsbrief van 2017 wens ik iedereen een goed en groen jaar toe. In 2016 heeft "De man die de wereld wilde veranderen" een mooie reis afgelegd met veel vertoningen met aansluitende debat. In oktober vond de televisie uitzending plaats door omroep HUMAN. Daarnaast werd de film in oktober en november vertoond tijdens filmfestivals in Frankrijk en Duitsland. Voor 2017 staan er alweer nieuwe vertoningen op stapel dus de reis gaat verder.

Monopol Kino, München

Op woensdag 11 januari om 7pm wordt de film in de Monopol Kino in München, Duitsland, vertoond als Mitt-DOK programma. Aansluitend is er een discussie met het publiek. Voor meer informatie en kaartjes: Monopol Kino of bezoek de Facebook Event pagina.

College Tour Diergaarde Blijdorp, Rotterdam

In het weekend van zaterdag 14 en zondag 15 januari wordt "De man die de wereld wilde veranderen" vertoond tijdens het speciale College Tour programma van Diergaarde Blijdorp. Voor aanvang van de film vertel ik over het drie jaar lange maakproces van de film. Na de film vertelt JustDiggit over de voortgang van hun vergroeningswerk op basis van het hydrologische corridor concept van Peter Westerveld. Voor meer informatie en reserveringen: College Tour Diergaarde Blijdorp

Verschillende 'Footprint' kunstwerken van Peter Westerveld worden dat weekend bij Diergaarde Blijdorp tentoongesteld. Deze werken zijn te koop. Zie: The Conservationist en een toelichting van de Footprints: Footprints Wildlife. De opbrengst wordt gebruikt om een deel van de kosten te dekken voor de opslag van de kunst van Peter Westerveld (waar nog steeds een goed thuis voor wordt gezocht).

DVD

Sinds kort is "De man die de wereld wilde veranderen" ook op DVD verkrijgbaar. De crowdfunders die voor deze reward hebben gekozen kunnen deze binnenkort in hun brievenbus verwachten! 

Geen crowdfunder maar toch graag een DVD willen bestellen? Stuur hiervoor een mail naar: info@minxmedia.nl (voorlopig alleen verkrijgbaar binnen Nederland).

Hartelijke groet,
Mariëtte Faber


 

Copyright © 2016 Minx Media, All rights reserved.

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list
 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Minx Media · Bestevaerstraat 121-1 · Amsterdam, Noord-Holland 1056 HL · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp