Copy
Vernieuwingen in Testlokaal
Bekijk deze mail in je browser
Wellicht is het je al opgevallen: vanochtend zijn enkele vernieuwingen doorgevoerd in Testlokaal. Lees in deze nieuwsbrief meer over de verbeteringen.

In deze nieuwsbrief

Welke vernieuwingen in Testlokaal?

  • De gekleurde kubussen op de PDF-rapporten hebben een nieuw uiterlijk. Een mooi nieuw design en minder inktverbruik wanneer je rapporten print. Ook de kubus op het achterblad is verkleind.
Links: oude PDF-rapporten, rechts: nieuwe PDF-rapporten
  • De IQ test (general intelligence) heeft een verbeterd vraag voor vraag format gekregen. Vragen worden nu echt na elkaar zichtbaar en staan niet meer onder elkaar. De test is daardoor nog beter geschikt voor invullen op mobiele apparaten.
     
  • Wanneer je bij het klaarzetten van een test niet kiest voor automatisch uitnodigen via e-mail kun je de inloggegevens zelf in een mailtje sturen. Nu kun je op dezelfde plek ook de directe link naar de test kopiëren zodat de inloggegevens automatisch ingevuld worden.
Onder "Uitnodigingslink" vind je directe link naar een test. De respondent hoeft dan de inloggegevens niet meer in te vullen. Dit is alleen nodig wanneer je respondenten niet automatisch per e-mail uitnodigt!
  • Het inloggen voor een test is technisch gezien versimpeld. Het 'wachtwoord' van een specifieke test is nu zichtbaar bij het starten van een test. Het gebeurde wel eens dat de computer een eerder wachtwoord onthield waardoor soms inlogproblemen optraden, dit is nu opgelost.
Daarnaast zijn er meerdere kleine wijzigingen doorgevoerd om het gebruikersgemak zoveel mogelijk te verhogen. We horen het graag wanneer je vragen hebt.

Nieuwsbrief voor je collega's

Het e-mailadres van de contactpersoon in je Testlokaalaccount is het adres waarop je deze nieuwsbrief ontvangt. Werk je echter met meer mensen binnen één account, dan is wellicht de nieuwsbrief ook voor hen interessant. Wanneer ook zij op de hoogte willen blijven van ontwikkelingen in Testlokaal kunnen zij zich inschrijven via testingtalents.nl/nieuwsbrief.html

Vooraankondiging: cultuurarme intelligentietest

In de loop van het voorjaar wordt er een cultuurarme intelligentietest beschikbaar gemaakt in Testlokaal. De cultuurarme intelligentietest bevat weinig verbale instructie en de vragen bestaan uit plaatjes. Dit maakt dat iemand die niet (van oorsprong) Nederlandstalig is een dergelijke test ook kan maken. Ook kunnen hiermee bijvoorbeeld mensen met verschillende culturele achtergronden gemakkelijker vergeleken worden. De test is adaptief, dat houdt in dat de moeilijkheid van de volgende vraag afhangt van de antwoorden die ervoor gegeven zijn. Daardoor meet deze test met minder vragen nauwkeuriger.
Een voorbeeldvraag uit de cultuurarme intelligentietest

Je bedrijf vermelden op 123test.nl

Begeleid of coach je als professional mensen in hun loopbaan en/of persoonlijke ontwikkeling? Zorg dat je vindbaar bent in onze begeleidingsgids. Een bedrijfsvermelding heb je al voor €15 per maand all in. Kijk voor meer informatie hier.
Een voorbeeld: zo ziet je profiel eruit tussen de zoekresultaten op 123test.nl/begeleiding
Heb je vragen over de nieuwe ontwikkelingen binnen TestingTalents? Je kunt altijd contact opnemen via servicedesk@testlokaal.nl.
Copyright © 2016 123test BV, Alle rechten gereserveerd.

Ons adres:
TestingTalents BV
Mercator Science & Technology Park Radboud Universiteit
Toernooiveld 1 (Mercator lll)
6525 ED Nijmegen


 
Wil je je uitschrijven voor deze nieuwsbrief?
Dat kan op testingtalents.nl/nieuwsbrief.html