Copy
Juni 2015: Nieuwe ontwikkelingen in Testlokaal
Bekijk deze mail in je browser

In deze nieuwsbrief

Denk je dat deze nieuwsbrief ook interessant is voor collega's of kennissen? Stuur hem vooral door, of laat ze zich aanmelden via testingtalents.nl/nieuwsbrief.html.

Bedrijfsvermelding op 123test


Sinds een aantal weken is het mogelijk om te adverteren op 123test. Dagelijks doen vele duizenden bezoekers van 123test.nl tests om antwoord te krijgen op hun vragen over loopbaan en persoonlijke ontwikkeling. Met al bijna 100 vermeldingen grijpen veel loopbaanprofessionals de kans om op een persoonlijke manier voor deze aantrekkelijke doelgroep te adverteren.


Lees alles over deze dienst op testingtalents.nl/bedrijfsvermeldingen of bekijk voorbeelden van concullega's via 123test.nl/begeleiding/

Update look and feel Testlokaal en rapporten


Op het gebied van vormgeving en gebruikersgemak van Testlokaal vinden we het tijd voor een update, daarom wordt er druk gewerkt aan een aantal vernieuwingen. We willen zo snel mogelijk na de zomer deze verbeteringen aan je presenteren en doorvoeren.

Zaken die primair onder handen genomen worden zijn het uiterlijk en de printbaarheid van rapporten, de vormgeving van de interface van Testlokaal en de algehele bruikbaarheid op mobiele apparaten. We kijken ook naar mogelijkheden om de communicatie tussen Testlokaalgebruikers en kandidaten meer op maat instelbaar te maken en om rapporten in PDF beschikbaar te stellen.

Vlak voor deze verbeteringen worden doorgevoerd word je hiervan op de hoogte gesteld, je hoeft hier zelf niets voor te doen.

Binnenkort in Testlokaal: de Vitaliteitscheck


Binnenkort voegen we de Vitaliteitscheck toe aan Testlokaal. Hoewel de test nog niet af is kun je deze al wel prima gebruiken als startschot om bijvoorbeeld met een cliënt over diens vitaliteit te praten. Omdat de test nog in ontwikkeling is, bieden we deze tijdelijk gratis aan via 123test.nl/vitaliteitscheck/. Wanneer de ontwikkeling afgerond is, vind je deze test in je Testlokaalaccount en stellen we je daarvan op de hoogte.

Individuen helpen bij assessmentvoorbereiding


Wil je kandidaten helpen zich voor te bereiden op een assessment en IQ test? Dat kan met de IQ test training op 123test.nl. De IQ test training bestaat uit IQ oefeningen die in assessments vaak gebruikt worden, deze kun je 14 dagen uitgebreid oefenen.

De IQ test training kun je afnemen via de website van 123test, waar je voor je cliënt een ticket koopt. Wanneer de cliënt met de ticketcode inlogt, heeft hij/zij 14 dagen toegang tot de training. Kijk voor meer informatie over de IQ test training op 123test.nl/iq-test-training/ en voor meer informatie over het gebruik van tickets op 123test.nl/tickets/.

Tests klaarzetten voor grote groepen


Nog niet iedereen weet het, maar als je eens één of meerdere tests wilt klaarzetten voor grotere groepen respondenten (30+) helpen we je daar graag bij. Je levert ons dan een Excelbestand met namen en e-mailadressen en wij doen de rest. Neem even contact op via servicedesk@testlokaal.nl als je hier vragen over hebt of er gebruik van wilt maken.
Heb je vragen over de nieuwe ontwikkelingen binnen TestingTalents? Je wordt via deze nieuwsbrief en je account op de hoogte houden over het hoe, wat en wanneer. Je kunt natuurlijk ook altijd contact opnemen via servicedesk@testlokaal.nl.
Copyright © 2015 TestingTalents BV, alle rechten voorbehouden.Wil je je uitschrijven voor deze nieuwsbrief? Dat kan op testingtalents.nl/nieuwsbrief.html.

schrijf mij uit voor deze mailing    update mijn mailinstellingen