Copy
Vanaf vandaag: eindejaarsaanbiedingen in Testlokaal
Bekijk in je browser

Eindejaarsaanbiedingen in Testlokaal

In de aanloop naar de kerstdagen bieden we vanaf vandaag twee speciale kortingen voor Testlokaal. Allereerst: een aantrekkelijke en oplopende korting op testkrediet. De tweede actie betreft de bedrijfsvermeldingen: twee jaar voor de prijs van één bij aankoop of verlenging van je vermelding op 123test.nl/begeleiding/.

Deze aanbiedingen zijn geldig van 14 tot en met 24 december 2015.

In deze nieuwsbrief

Korting op testkrediet


In 2015 nog voordelig je krediet verhogen? Profiteer dan van deze aanbieding. En let op: hoe meer je bestelt, hoe hoger de korting. Onderstaand een overzicht van de korting* (bedragen excl. btw):

Bedrijfsvermelding: twee jaar voor de prijs voor één


Heb je al een bedrijfsvermelding op 123test.nl of wil je de jouwe laten activeren? Verleng of koop een bedrijfsvermelding voor een jaar, dan krijg je er gratis nog een jaar bij!
Voorbeeld van de weergave van een bedrijfsprofiel in de zoekresultaten
Momenteel maken al veel loopbaanprofessionals gebruik van de mogelijkheid te adverteren op 123test.nl. Logisch, want dagelijks bezoeken vele duizenden mensen (ook zakelijke leads) 123test.nl voor allerhande loopbaanvraagstukken en hulp bij studiekeuze en persoonlijke ontwikkeling. Via je bedrijfsvermelding kunnen geïnteresseerden direct contact met je opnemen, we vragen geen vergoedingen voor contact met je potentiële klanten. Lees alle details en voordelen op 123test.nl/begeleiding/je-vermelding/ en bekijk de bestaande bedrijfsvermeldingen van je concullega's op 123test.nl/begeleiding/.

Engelstalige tests in Testlokaal


Een aantal tests is nu ook in het Engels beschikbaar in Testlokaal. Deze tests zijn directe vertalingen van de Nederlandse versies en niet standaard beschikbaar in je testoverzicht. Neem even contact op wanneer je deze tests wilt gebruiken, dan activeren we ze in je account. De volgende tests zijn in het Engels beschikbaar:
  • Beroepskeuzetest (Career choice test)
  • Nederlandse persoonlijkheidstest (Dutch personality test)
  • Cijferreeks hoger niveau (Numerical reasoning higher level)
  • Persoonlijkheidstest (Personality test)
  • Groepsrollentest (Team roles test)
  • Nederlandse werkwaardentest (Work values test)
Bekijk de (Engelstalige) voorbeeldrapporten op testingtalents.nl/engelstalig.html.
Tot slot: fijne feestdagen en de beste wensen voor 2016!
- het TestingTalents team
Heb je vragen over de eindejaarsaanbiedingen van TestingTalents? Je kunt altijd contact opnemen via servicedesk@testlokaal.nl.
* Deze aanbieding is niet geldig in combinatie met eerdere kortingsaanbiedingen en geldt voor de periode 14 tot en met 24 december 2015.
Copyright © 2015 123test BV, Alle rechten voorbehouden.

Ons adres:
TestingTalents BV
Mercator Science & Technology Park Radboud Universiteit
Toernooiveld 1 (Mercator lll)
6525 ED Nijmegen


 
Wil je je uitschrijven voor deze nieuwsbrief?
Dat kan op testingtalents.nl/nieuwsbrief.html