Copy

 
View this email in your browser
Miljøteknologi – Randzoner 2015

Geoteam tilbyder teknologi til NaturErhvervstyrelsens tilskud til investeringer i teknologier til reduktion af pesticidforbruget og kvælstofudledning på bedrifter med randzoner. 

Tilskudsordningen der løber i perioden 2.- 30. november 2015 er åben for alle landmænd der har eller har haft mere end 0,5 ha obligatorisk randzoner i 2015.
Geoteam tilbyder
Løsninger der er målrettet NaturErhvervstyrelsens tilskudsordning for miljøteknologi 2015 i form af følgende:
  • Radrenser med sektionsstyring.
    Geoteam har monteret sektionsløft på radrensere siden 2010.
  • Bomstabilisering og sektionsafblænding. Geoteam har stor erfaring med sektionskontrol på alle typer af sprøjter uanset mærke og alder. Bomstabilisering er den anerkendte Norac bomstablisering der benyttes på en række fabriksmonterede sprøjter f.eks. Hardi, Kverneland og Bargam.
  • Autostyring af pesticiddosering. Geoteam har monteret flowstyring siden 1999. Underviser og rådgiver i brugen af tildelingskort.
  • Autostyring af flydende gødning. Geoteam har monteret flow og automatisk regulering af flydende gødning på en lang række såmaskiner, kartoffellæggere, sprøjter og gyllevogne.
  • Gødningsspreder med kantspredningsudstyr og sektionsafblænding. Geoteam montere styringer til sektionsafblænding på lang række gødningsspreder, Bredal, Bogballe, Amazone, Kverneland, Kuhn, Rau. Styringen udføres enten via kontrolboks eller ISOBUS.

Priseksempler

Herunder er vist en række pris eksempler på udstyr til de forskellige miljøteknologier.
Priserne er eksempler, og vil kunne kombineres eller udbygges alt efter behov.

Geoteam A/S
Geoteam A/S er autoriseret forhandler af alle Trimbles produkter inden for præcisionslandbrug og landmåling. 20 medarbejdere heraf 7 inden for landbrug leverer udstyr, software og korrektionssignaler til hele Danmark.

 

Geoteam Landbrug

Geoteams landbrugs afdeling beskæftiger 4 montører, 2 kundekonsulenter og 1 agronom. Målsætningen for Geoteams landbrugsafdeling er, at tilbyde danske landmænd det bedste udstyr og service til præcisions landbrug. Derfor tilbyder Geoteam i dag udstyr til følgende:
Mærkeuafhængig autostyring til både nye og gamle traktorer/mejetærskere, aktiv og passiv redskabsstyring, sektions- og bomregulering til sprøjter, sektion og variabel tildeling til gødningsspredere og såmaskiner, drænplovsstyring og kontor software til variabel tildeling.
For yderligere info kontakt

Bent Henneberg
3163 9386 (vest)

Henrik Nissen
5131 4228 (øst)

landbrug@geoteam.dk
Copyright © 2015 Geoteam A/S, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list