Copy
Niantic verwacht 5000 spelers voor Augmented Reality evenement in Rotterdam
Bekijk deze email in je browser
Niantic verwacht 5000 spelers voor Augmented Reality evenement in Rotterdam

Niantic Inc. nodigt Ingress spelers uit om op zaterdag 28 mei de strijd met elkaar aan te gaan tijdens het XM Anomaly Aegis Nova evenement dat in Rotterdam wordt georganiseerd. Veel spelers hebben zich al aangemeld en Niantic verwacht dat er ruim 5000 spelers van over de hele wereld naar Rotterdam zullen afreizen voor deze spannende wedstrijd. 

Zondag 29 mei is er een speciale Mission Day die spelers langs belangrijke bezienswaardigheden in Rotterdam leidt.

In het mobiele spel Ingress is de wereld het speelveld. Twee facties, de ‘Enlightened’ en de ‘Resistance’, strijden om de controle van zogenaamde portals die overal ter wereld, ook in Rotterdam, te vinden zijn. Deze portals zijn bestaande locaties, zoals beroemde gebouwen, historische plekken, parken of kunstobjecten.

Door tijdens Anomaly evenementen als factie de meeste portals te veroveren, hebben spelers direct invloed op het spelverloop en het verhaal. De onder Ingress spelers zeer populaire Anomaly evenementen vinden wereldwijd plaats, steeds op een andere locatie.

Deelname aan het XM Anomaly event en de Mission Day zijn kosteloos. Spelers kunnen zich hier opgeven voor het XM Anomaly event en hier voor de speciale Mission Day. 

Het downloaden van de Ingress app op Google Play en de Apple App Store is eveneens gratis. 

Over Ingress
Ingress is een unieke, pionierende entertainmentervaring, ook wel ‘Real World Game’ genoemd. Deze innovatieve massively multiplayer game voor mobiele apparaten transformeert wereldwijd buurten en steden in een interactieve ervaring vol mysterie, intrige en avontuur. Spelers bewegen zich door de wereld met behulp van Google Maps technologie en verkennen historische plekken, parken en publieke kunst om verborgen ‘Portals’ te ontdekken die mysterieuze energie lekken naar onze dimensie.

Het verhaal van Ingress evolueert op basis van spelerprestaties. Twee facties, de ‘Enlightened’ en de ‘Resistance’ vechten om globale controle en het lot van de mensheid. Ingress is momenteel beschikbaar voor Android apparaten in de Google Play Store en voor iPhone en iPad in de App Store. Ingress heeft wereldwijd meer dan 14 miljoen spelerregistraties en wordt in ruim 200 landen gespeeld.
Bekijk de Aegis Nova aankondiging
Website
Website
Google Plus
Google Plus
YouTube
YouTube
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter

Interview mogelijkheid
Op vrijdag 27 mei tussen 10:00 en 12:00 is Anne Beutenmüller, Niantic's Product Marketing Manager EMEA, beschikbaar voor interviews welke plaatsvinden in Rotterdam. Het is tevens mogelijk zelf mee te spelen op Zaterdag 28 mei en aansluitend de afterparty bij te wonen. Wil je een interview plannen, meedoen aan het XM Anomaly evenement of aanwezig zijn op de afterparty, dan verneem ik dit graag. Check voor het volledige schema de event pagina.

Niantic
Niantic, Inc maakt 'Real World' ervaringen, waarbij plezier, ontdekken en sociale interactie voorop staan. Het bedrijf is begonnen als incubator programma binnen Google en opgericht door John Hank, die eerder leiding gaf aan het Google Geo team (inclusief Maps en Earth), nadat zijn bedrijf Keyhole werd overgenomen door Google. Sinds augustus 2015 is Niantic, Inc zelfstandig. Voor meer informatie over Niantic kunt u terecht op www.nianticlabs.com

Pers contact:
Rick van Beem
E: rick@buffpr.com
T: +31 (0) 641 258 107
Copyright © 2016 Buff PR, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by MailChimp