Copy
Nieuwsbrief Netherlands Association of South Florida (N.A.S.F.)
View this email in your browser
Vanuit de Voorzitter
We zijn het nieuwe jaar begonnen met een frisse nieuwjaarsduik en we hebben vele gasten mogen verwelkom op de nieuwjaarsreceptie bij Art blend in Fort Lauderdale.
 
We hadden voor begin maart de familiedag gepland, maar deze hebben we gecanceld omdat het aantal aanmeldingen achterbleef bij de verwachting. We weten uit ervaring dat de meeste leden zich pas erg laat aanmelden, maar we wilden geen risico lopen en hebben een week voor het event besloten om de dag niet door te laten gaan. We vonden dit erg jammer, aangezien we als bestuursleden er toch al de nodige (vrije) tijd in hadden gestopt. Misschien vond de familiedag wel te snel plaats na de vorige familiedag van 18 september, maar we wilden gebruik maken van het koelere voorjaarsweer om de dag te organiseren. Bij deze toch het verzoek aan jullie allemaal om je voortaan tijdig aan te melden voor onze events.
 
Het volgende grote event wordt Koningsdag op zaterdag 29 april. Zet het in je agenda. Dit jaar wordt onze Koning 50 jaar, dus we gaan er een extra groot feest van maken voor jong en oud. Tevens zal dit het laatste N.A.S.F. feest worden voor André op ’t Hof, onze treasurer. Dus zorg dat je erbij bent om afscheid van hem te nemen voor hij met Karen en zijn dochters naar Nederland vertrekt.

Kortom weer genoeg leuke evenementen om elkaar te ontmoeten en er een gezellig tijd van te maken! We kunnen tevens nog een aantal extra vrijwilligers gebruiken dit jaar, dus stuur even een e-mail als je ons wilt helpen.

Hartelijke groet,

Wilma Ouwehand
President N.A.S.F.
Aankomende events:

Save the date! Koningsdag 2017

Dutch Club Voetbaltoernooi
De N.A.S.F. is weer van plan om een voetbaltoernooi te organiseren met Dutch clubs uit andere plaatsen in de USA. Ben je ouder dan 16 en heb je interesse om mee te doen meld je dan nu aan via info@dutchclubsouthflorida.com. De datum staat nog niet volledig vast, maar we zijn aan het kijken of we zaterdagochtend  8 april kunnen vastleggen.
Winnaar Holland Amerika Lijn Cruise
Op dit moment is Silvia van Boom aan boord van de Nieuw Amsterdam en maakt een cruise met haar moeder in het Caribisch gebied. Ze was de winnares van de Cruise tijdens het Haringfeest. Wij wensen Silvia en haar moeder heel veel plezier! Daarnaast heeft de N.A.S.F. een lunch met show en rondleiding op de Koningsdam van de HAL vast kunnen leggen voor zondag 19 november!

Afgelopen N.A.S.F. events:

Nieuwjaarsduik
De Nieuwjaarsduik vond dit jaar weer plaats bij Dania Beach. Dit jaar onder het motto van “Bring your own”. Goed gemutst ging een groepje Nederlanders te water om het nieuwe jaar in te luiden. Het was erg gezellig, maar we misten allemaal de erwtensoep van Truus en Arie. Op Facebook zijn weer leuke foto’s en een filmpje te vinden.


Nieuwjaarsreceptie
Dit jaar hadden we met de Artblend Gallery in Fort Lauderdale een perfecte locatie voor de nieuwjaarsreceptie waar iedereen erg over te spreken was. Na de speech van de consul generaal hebben we geproost op een fantastisch 2017 en vervolgens hebben we onder het genot van een glas champagne en hapjes, de schitterende kunst in deze gallery kunnen bekijken. En natuurlijk hoort er bij het vieren van het nieuwjaar ook oliebollen en die waren weer heerlijk, dankzij de bakkunsten van Karen op 't Hof-Bentres. Foto's zijn hier te vinden.
Membership fee 2017
Voor slechts $55 per gezin per jaar ben je lid van onze club. Namens de ledenadministratie, bedankt voor allen die hun bijdrage voor 2017 geleverd hebben, helaas zijn er nog verscheidene leden die hun lidmaatschap nog niet vernieuwd hebben. Een check ter waarde van $55,- ten name van de N.A.S.F. kan gestuurd worden naar 16781 Village Lake Dr. Weston, FL33326. Alvast hartelijk dank!
Oproep: nieuwe bestuursleden gezocht!

Binnenkort komen er drie bestuursfuncties vrij dus kunnen we alle hulp binnen het bestuur goed gebruiken! Heb jij interesse in een van deze functies? Stuur dan een e-mail naar president@dutchclubsouthflorida.com.

Functiebeschrijving Treasurer: 
 • Verrichten van de jaarlijkse Sunbiz Florida en IRS declaraties. 
 • Opstellen jaarlijks budget en periodiek rapporteren van financiële status in het bestuur. 
 • Ontvangen inkomsten (betalingen aan de deur, verloting, etc.) en verrichten betalingen (ter compensatie gemaakte kosten, locatie huur, etc.) voor en tijdens events. 
Functiebeschrijving Media Manager:
 • Bijhouden teksten, evenementen en nieuws op de website Dutch Club (Wordpress).
 • Opstellen en uitsturen maandelijkse nieuwsbrief en uitnodigingen (Mailchimp).
 • Bijhouden Facebook middels het posten van nieuws, updates en events.
 • Contacten onderhouden met partners van de N.A.S.F. voor input communicatiemiddelen.
Functiebeschrijving Event Manager:
 • Verantwoordelijk voor de gehele organisatie van enkele evenementen: planning / draaiboek, taakverdeling over het bestuur, budget beheren, verslag schrijven voor nieuwsbrief en evaluatie.
 • De eindverantwoordelijkheid voor de jaarlijkse evenementen wordt verdeeld over de Event Managers in het bestuur. 
 • Aansturen en coördineren van vrijwilligers gedurende het evenement.
 • De Event Manager onderhoudt alle contacten met de event locatie namens de N.A.S.F.
Welkom nieuwe leden!
De volgende mensen zijn sinds kort lid geworden van de N.A.S.F:

Hanno, Eshter, Sil en Ingrid Schoonman

Welkom bij de club!
Even voorstellen: Familie Schoonman-Klaaijsen
De Familie Schoonman-Klaaijsen, bestaat uit Hanno, Esther, Sil en Ingrid. Zijn stellen zich graag aan je voor. "Wij zijn uit NL vertrokken in 2013 naar Rio de Janeiro in Brazilie, waar wij een geweldige tijd hebben gehad. Sinds augustus 2016 wonen we in Delray Beach, want dat is lekker dichtbij de FAU waar Sil een freshman is voor de studie Ocean Engineering en voor de Middle School van Ingrid. Hanno werkt in Fort Lauderdale voor Wartsila North America, een half uurtje rijden. Wij zijn nogal van de outdoor activiteiten en de watersport en vanuit huis kunnen we met de kitesurfspullen zo naar het strand lopen, dus dat is ideaal. 

In NL reden we regelmatig de mountainbike route in de Loonse en Drunense Duinen en we hebben gehoord dat in Florida ook tracks zijn. Iemand zin om ons hier in Florida wegwijs maken wat het mountainbiken betreft? Verder zijn wij altijd in voor een SUP tocht, een leuke wandeling of wat voor activiteit dan ook. Op de Nieuwjaarsreceptie zijn we meteen lid geworden van de N.A.S.F. en het was leuk om een aantal van jullie daar al te ontmoeten. We kijken er naar uit om jullie allen te zien op de Koningsdag op 30 april. Hopelijk tot dan!
Verjaardagen leden - maart


Alle informatie uit deze nieuwsbrief is ook te vinden op onze website: www.dutchclubsouthflorida.com.
Volg ons via Social Media en blijf op de hoogte van onze activiteiten en kom in contact met andere leden!
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
E-mail
E-mail
Copyright © 2015 | N.A.S.F. All rights reserved.

Our mailing address is:
info@dutchclubsouthflorida.com

unsubscribe from this list    update subscription preferences 
 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
NASF The Dutch Club · fort lauderdale · Fort Lauderdale, Pa 19004 · USA

Email Marketing Powered by Mailchimp