Copy
Nieuwsbrief Netherlands Association of South Florida (N.A.S.F.)
View this email in your browser
Vanuit de Voorzitter
We zijn het jaar alweer sportief begonnen met een frisse nieuwjaarsduik. Gelukkig was het dit jaar een heerlijke dag met een warm zonnetje en het strand kleurde mooi oranje met alle Unox mutsen. Dus wat ons betreft doen we het volgend jaar weer, want het was echt heel gezellig. Daarnaast komen die mutsen nu ook wel van pas, want het is toch echt wel winter in Florida op dit moment. 

Graag wil ik jullie allemaal nogmaals uitnodigen om zaterdag naar Miami te komen. In de middag vindt het Dutch Wave Environmental Festival plaats van het Consulaat Generaal in het Peacock park in Coconut Grove en vanaf 5 uur kun je doorlopen of rijden naar onze nieuwjaarsreceptie bij Shake-a-Leg. Het voormalig coast guard gebouw van Shake-a-Leg biedt een prachtig uitzicht over de haven, we zorgen voor een leuke aankleding, oliebollen en lekkere Italiaanse hapjes van Graziella en Hollandse Kaas. We hebben Heineken bier, wijn en champagne om allemaal samen te toosten op het nieuwe jaar. 

We zijn bijzonder trots dat we onze Nederlandse ambassadeur in de USA, mr. H.J.J. (Henne) Schuwer mogen verwelkomen als gast. Je kunt tijdens de receptie nader met hem kennismaken. De Nieuwjaarsreceptie is geheel gratis voor al onze leden en gasten betalen slechts $15. Onze treasurer André is ook aanwezig, dus je kunt ter plekke je membership fee voor 2016 betalen. Tot 31 januari is het $50 per gezin, daarna wordt het $55.

Neem voor de zekerheid een jasje of vestje mee, want het wordt ’s avonds misschien toch winterfris. Graag tot a.s. zaterdag. We kijken er naar uit, want het wordt een bijzondere dag met 2 mooie Nederlandse events waar we allemaal trots op mogen zijn.

Hartelijke groet,

Wilma Ouwehand
President N.A.S.F.
Aankomend N.A.S.F event: Nieuwjaarsreceptie 23 januari
Aanmelden via treasurer@dutchclubsouthflorida.com

Aankomend event: Dutch Wave Enviromental Festival
Toegang is gratis!
 
Nieuwjaarsduik een groot succes!
Het nieuwe jaar begon fantastisch! Op 1 januari 2016 waagden vele leden zich in de zee voor de nieuwjaarsduik. Een echte “polar dive” was het niet met de strakblauwe lucht en 27C, een stuk aangenamer dan in Scheveningen. Na de duik was het tijd voor de heerlijke erwtensoep die Truus had gemaakt en een broodje worst. Onze nieuwjaarsduik heeft dit jaar zelfs de Telegraaf gehaald! Bekijk hier de foto's van deze zonnige nieuwjaarsduik we ook een filmpje!
Membership fee 2016
Het membership fee voor 2016 is $55 per gezin. We geven een korting van $5 als we je betaling ontvangen voor 31 januari 2016. Dus tot 31 januari betaal je $50 en daarna $55 voor een jaar lidmaatschap. Tip: betaal tijdens de Nieuwjaarsreceptie op zaterdag 23 januari.

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en kom gratis naar onze nieuwjaarsreceptie. Print het aanmeldformulier en breng het ingevuld mee met $50 (check t.a.v. de N.A.S.F. of cash).
Oproep voetballers voor het 2de Holland Americas voetbaltoernooi – 5 maart 2016
Vorig jaar heeft een team voetballers de N.A.S.F. vertegenwoordigd tijdens het eerste Holland Americas (voetbal) Tournament in Miami, georganiseerd door een groep Nederlanders uit New York. Onze leden streden tegen teams uit Houston, Atlanta en 2 x uit New York en haalden de halve finale. We gaan dit evenement dit jaar herhalen en wel op 5 maart 2016. Meer details volgen nog. Co-organisator Iwan is inmiddels naar Dallas verhuist en heeft de intentie om dit jaar met een nieuw team deel te nemen.

Indien beschikbaar en fit, laat het weten aan Andre via
treasurer@dutchclubsouthflorida.com.

News from the Netherlands Chamber of Commerce for
South Florida

"On behalf of the Netherlands Chamber of Commerce for South Florida Inc. I like to wish the Dutch community all the best for a prosperous and succesful 2016 in good health and looking forward to see you coming Saturday."

Leslie A E Van Delft, LL.M
President

Welkom nieuwe leden!
De volgende mensen zijn sinds kort lid geworden van de N.A.S.F:

Rose & James Bonnelly
Sylvester & Carolina Feddes       
Howard & Karen Puig - Ruizenaar
Joop, Annabella, Fabio, Yessica en Gioia in’t Veen.

Welkom bij de club!
Verjaardagen N.A.S.F. leden in februari
 
                        
              
Alle informatie uit deze nieuwsbrief is ook te vinden op onze website: www.dutchclubsouthflorida.com.
Volg ons via Social Media en blijf op de hoogte van onze activiteiten en kom in contact met andere leden!
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
E-mail
E-mail
Copyright © 2015 | N.A.S.F. All rights reserved.

Our mailing address is:
info@dutchclubsouthflorida.com

unsubscribe from this list    update subscription preferences