Copy
Nieuwsbrief Netherlands Association of South Florida (N.A.S.F.)
View this email in your browser

Vanuit de Voorzitter

In deze nieuwsbrief staat een kort verslag met een link van de foto’s van het Sinterklaasfeest. Graag wil ik de Sint, Guus van Kesteren en de Pieten, Marc Hennes, Yessica en Gioia in’t Veen bedanken voor hun inzet om er een mooi feest van te maken. Daarnaast waren we blij met de hulp van Rhody voor het bakken van de poffertjes en Marleen voor de algehele coördinatie vanuit de Oranjebloesem.

Deze periode is altijd een bijzondere tijd die in het teken staat van familie, vrienden, feestdagen, dankbaar zijn en genieten van heerlijk eten en feestelijke gezelligheid. Wij zijn als bestuur druk geweest met het organiseren van het haringfeest en sinterklaas in de afgelopen periode en waren wij ook toe aan een aantal vrije dagen. Dit is ook de reden om een Bring-Your-Own Nieuwjaarsduik te organiseren. Deze vindt plaats om 2pm, wederom bij de pier van Dania Beach. Wij zorgen voor de Unox mutsen, dus breng je eigen koelbox mee met leftover champagne en oliebollen en we maken er weer een mooi event van. Eigenlijk is er geen mooier begin van het jaar, dan samen met je gezin, (klein)kinderen en familie of vrienden een frisse en sportieve duik in de oceaan te nemen. Het geeft nieuwe positieve energie en daarnaast ook prachtige plaatjes en stoere verhalen.

De aanmeldingen stromen ook al binnen voor de nieuwjaarsreceptie op zondag 22 januari in Fort Lauderdale. We hebben een prachtige galerie afgehuurd van Artblend en hopen dat de centrale ligging ook leden aan zal spreken die meer noordelijk wonen.

Graag wil ik, namens het volledige bestuur, iedereen alvast een heel gelukkig nieuwjaar wensen. Proost op een gezond en zorgeloos nieuw jaar, vol geluk, gezelligheid en warme vriendschap voor elkaar!


Hartelijke groet,

Wilma Ouwehand
President N.A.S.F.

Aankomende events:
Graag willen we jullie uitnodigingen voor onze nieuwjaarsreceptie op zondag 22 januari van 3 - 5 PM bij Gallery Artblend in Fort Lauderdale. De receptie is wat later gepland om ervoor te zorgen dat iedereen erbij aanwezig kan zijn en alle bezoeken aan Nederland of andere landen weer achter de rug zijn. Graag willen we met jullie toasten op een mooi nieuw en gelukkig jaar. Entree is gratis voor leden en wij zorgen voor champagne, hapjes, oliebollen en 2 gratis consumpties. Niet-leden betalen slechts $10. Meld je direct aan via deze link >>
 

Kom je ook naar de frisse nieuwjaarsduik? Op zondag 1 januari duiken we om 2pm de zee in, dus kom op tijd. Wij zorgen voor de UNOX mutsen, maar breng je eigen koelbox met eten en drinken mee. Heb je nog champagne over, dan is dat ook welkom. Wie zin heeft om erwtensoep te maken is welkom om het mee te brengen en rond te delen. Dus heb je zin en tijd, kom dan naar de pier bij Dania Beach en neem vrienden en familie mee, om een frisse en bijzondere start te maken van het nieuwe jaar.
Afgelopen N.A.S.F. event: Sinterklaasfeest

Het Sinterklaasfeest was wederom een groots feest met ruim 80 kinderen met hun (groot)ouders. De Sint en zijn Pieten werden enthousiast ontvangen door de kinderen toen ze in cabrio aankwamen op de locatie. Er was ook een mooi optreden van de kinderen georganiseerd door de Oranjebloesem en er werd druk getekend voor de tekenwedstrijd. Het hoogtepunt voor de kinderen was natuurlijk de tijd die elke groep apart doorbracht met Sinterklaas en zijn Pieten. Onze dank voor alle vrijwilligers, de Sint en zijn Pieten die er samen met ons bestuur een fantastisch feest voor de kinderen van hebben gemaakt. De foto's zijn hier terug te vinden.

Nieuws vanuit de Oranjebloesem

Er is in de eerste maanden van het schooljaar tot nu veel gebeurd op de Oranjebloesem en we willen de Nederlandse gemeenschap graag over een aantal zaken informeren:

- Een warm welkom aan onze nieuwe directeur
- Nieuwe leerkrachten gevraagd
- Inspectiebezoek; zeer geslaagd

Lees dit complete item over de Oranjebloesem verder op onze website >>

Informatie vanuit het Nederlands Consulaat


Stemmen vanuit het buitenland
De volgende Tweede Kamerverkiezing vindt plaats op 15 maart 2017. Nederlanders in het buitenland kunnen ook stemmen, hiervoor moet je je wel voor 1 februari 2017 online registreren.

Registreer je vandaag nog: http://www.stemmenvanuithetbuitenland.nl/registreren
 
Oproep: nieuwe bestuursleden gezocht!

Binnenkort komen er drie bestuursfuncties vrij dus kunnen we alle hulp binnen het bestuur goed gebruiken! Heb jij interesse in een van deze functies? Stuur dan een e-mail naar president@dutchclubsouthflorida.com.

Functiebeschrijving Treasurer: 
 • Verrichten van de jaarlijkse Sunbiz Florida en IRS declaraties. 
 • Opstellen jaarlijks budget en periodiek rapporteren van financiële status in het bestuur. 
 • Ontvangen inkomsten (betalingen aan de deur, verloting, etc.) en verrichten betalingen (ter compensatie gemaakte kosten, locatie huur, etc.) voor en tijdens events. 
Functiebeschrijving Media Manager:
 • Bijhouden teksten, evenementen en nieuws op de website Dutch Club (Wordpress).
 • Opstellen en uitsturen maandelijkse nieuwsbrief en uitnodigingen (Mailchimp).
 • Bijhouden Facebook middels het posten van N.A.S.F. nieuws, updates en events.
 • Contacten onderhouden met partners van N.A.S.F. voor input communicatiemiddelen.
Functiebeschrijving Event Manager:
 • Verantwoordelijk voor de gehele organisatie van enkele evenementen: planning / draaiboek, taakverdeling over het bestuur, budget beheren, verslag schrijven voor nieuwsbrief en evaluatie.
 • De eindverantwoordelijkheid voor de jaarlijkse evenementen wordt verdeeld over de Event Managers in het bestuur. 
 • Aansturen en coordineren van vrijwilligers gedurende het evenement.
 • De Event Manager onderhoudt alle contacten met de event locatie namens N.A.S.F.
Welkom nieuwe leden!
De volgende mensen zijn sinds kort lid geworden van de N.A.S.F:

Willemijn, Toini, Anselmus, Moxica, Salome & Adelheid Niekoop                                              
Jan, Aukje, Faye, Jack, James en Zoey van Lee
Magdalena von Freitag Loringhoven                      

Welkom bij de club!
Verjaardagen leden - december


Alle informatie uit deze nieuwsbrief is ook te vinden op onze website: www.dutchclubsouthflorida.com.
Volg ons via Social Media en blijf op de hoogte van onze activiteiten en kom in contact met andere leden!
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
E-mail
E-mail
Copyright © 2015 | N.A.S.F. All rights reserved.

Our mailing address is:
info@dutchclubsouthflorida.com

unsubscribe from this list    update subscription preferences 
 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
NASF The Dutch Club · fort lauderdale · Fort Lauderdale, Pa 19004 · USA

Email Marketing Powered by Mailchimp