Copy
CSR Forum Sverige är ett nätverk för personer med intresse för CSR-frågor som vill träffa likasinnade för att utbyta kunskap och erfarenheter inom CSR-området. Nätverket är öppet för alla. Läs om föreningen på hemsidan och följ oss på Facebook 
View this email in your browser

Ät lunch med Cecilia, Artan och Fadi
 

Highway to work - ett samarbete mellan Stena Fastigheter, Uppsök Malmö och Manpower 


Kom och lyssna till hur ett av Sveriges största fastighetsbolag tillsammans med ett av Sveriges största bemanningsföretag tillsammans med den ideella föreningen Uppsök Malmö har lyckats skapa ett unikt samarbeta för att ge människor som bor i Malmö, men som saknar arbete möjlighet att komma in på arbetsmarknaden.

CSR Forum Sverige välkomnar alla som är intresserade att delta i en lunch med spännande samtal kring hur initiativet Highway to work ska bidra till att fler personer i Malmö får en chans på arbetsmarknaden.

Datum: Tisdagen den 15 november
Tid: 12:45 - 14:00
Adress:
Hotel DUXIANA, Mäster Johansgatan 1, Malmö
Pris: 90 sek, inkluderar soppa, bröd, vatten och kaffe med chokladbit
Anmälan: klicka
HÄR och anmäl dig redan idag 
Bjud gärna med vänner och kollegor !


Samarbetspartner vid denna lunch är Hotel DUXIANA i Malmö.
 
Cecilia Fredholm 
Cecilia Fredholm
Cecilia Fredholm chef för Kommunikation och social hållbarhet på Stena Fastigheter Malmö
 
Cecilia Fredholm har stor erfarenhet av verksamhetsutveckling utifrån social hållbarhet i både nationella och internationella sammanhang. Arbetet med social hållbarhet har varit en röd tråd olika uppdrag för bland annat Röda Korset, Shelter UK, Malmö stad och som konsult i det privata näringslivet. Idag är Cecilia Fredholm chef för Kommunikation och social hållbarhet på Stena Fastigheter Malmö. Stena Fastigheter ingår i Stena Sfären och är ett av Sveriges största privatägda fastighetsbolag. Stena Fastigheter tar ett långsiktigt och omfattande socialt ansvar för att skapa trygga, stabila och trivsamma boendemiljöer och arbetsplatser. Arbetet har belönats med ett antal priser, bland annat blev Stena Fastigheter Årets fastighetsbolag 2015 för arbetet med social hållbarhet.
Cecilia Fredholm var med och startade upp CSR Forum Sverige och var föreningens ordförande under flera år.


 
Artan Bitiqi
Artan Bitiq
Artan Bitiqi, verksamhetsansvarig för Uppsök Malmö
 
Artan Bitiqi är utbildad inom HR och är ansvarig för Uppsök Malmö sedan fyra år tillbaka. Han brinner för att jobba med arbetsmarknadsfrågor med anknytning till CSR. Artan har erfarenhet av att driva projekt och även tidigare erfarenheter med att starta upp verksamheter från grunden.
I det dagliga arbetet jobbar Artan med att hitta de ”dolda” talangerna". Enligt honom finns det många  som inte får chansen i traditionella rekryteringar. Genom att få företag att ge dessa personer möjlighet att visa vad de kan, hoppas han att det bidrar till attitydförändringar på arbetsmarknaden.
Fadi Barakat
Fadi Barakat
Fadi Barakat, konsultchef på Manpower i Malmö
Fadis bakgrund är inte olik många andra Malmöbors. Hans familj kom till Hermodsdal och Malmö från Libanon för trettio år sedan, då Fadi var två år gammal.

Att själv ha upplevt utanförskap gör att jag kan relatera till det, säger Fadi Barakat. Han menar att för att skapa förändring måste man förstå problemet.

Fadi tog en kandidatexamen som biomedicins analytiker och började söka jobb. Trots att det var en efterfrågad grupp kallades han inte till en enda intervju. Eftersom jobben uteblev även efter en master hoppade Fadi på studierna igen. Den här gången blev det ytterligare en master i organisation och ledarskap.

På väg hem från ett deltidsjobb kom vändningen, någon ropade hans namn från andra sidan gatan. Det visade sig vara en gammal kund som varit väldigt nöjd med Fadi Barakats bemötande.
Genom kontakten med Kenny Arkliden från Manpower fick jag mitt första jobb inom läkemedelsindustrin. Han gav mig min första chans, säger Fadi Barakat. På samma sätt vill Fadi arbeta för att ge människor chansen och positioner som gör att de, i sin tur, kan visa att de duger och kan bidra på arbetsmarknaden.

Fadi är även styrelseledamot i flera organisationer som Yalla Trappan, Islamakademin och MINE som strävar efter större mångfald hos företag.
Dela gärna med dig av denna inbjudan till vänner och bekanta. Under året bjuder vi in alla som är intresserade att delta i våra olika mötesplatser. Vi arrangerar lunchträffar och Green Drinks, en form av afterwork, med syfte att inspirera och vara en mötesplats för personer som är intresserade av frågor som rör hållbarhet. 

 
Ät lunch med genomförs i samarbete med Hotel DUXIANA i Malmö

Hotel DUXIANA Malmö is a unique and unrivaled hotel concept where focus on the notion of a good nights' sleep is key.

With small, personalized hotels, Hotel DUXIANA Malmö is a natural extension from renowned family business DUX, who since 1926 have aspired to make the most comfortable and technologically advanced beds on the market. By combining research and engineering, with the finest materials and craftsmanship, the DUX bed offers supreme quality and luxury.

Experience the DUX bed in a exclusively designed setting, at Hotel DUXIANA.This email was sent to strandberg.nina1@gmail.com
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
CSR Forum Sverige · Råbyvägen 15K · Lund 22457 · Sweden

Email Marketing Powered by Mailchimp