Copy
  +32 (0)496 53 75 53

HARDSCORE
NIEUWSBRIEF
oktober 2015

Het nieuwe seizoen is volop gestart. Hopelijk vindt u de tijd om te kijken wat er binnenkort te beleven valt. 

// NIEUWE SITE(-S)

Onze site(-s) zijn ook vernieuwd, neem hier een kijkje:

// HARDSCORE 2.0

Hardscore 2.0 (de band) zit niet stil. Het gereviseerde en bewerkte oude programma zit volledig in de vingers. Er wordt flink gerepeteerd aan een nieuw programma.
Op 9 november om 20u30 speelt hardscore 2.0 in De Kreun in Kortrijk een mix van het oude en het nieuwe repertoire. Fabien DeLathauwer zorgt voor de indrukwekkende live visuals.

// PIANOSONATES

Het volledige pianoproject in de Bijloke is voorbij.
Alle scores van de sonates zijn nu uitgegeven bij HRDSCR Editions en zijn vanaf nu te koop. Een twaalftal jonge pianisten staan te popelen om de sonates nog te kunnen uitvoeren.
De 6 cd's worden door de Bijloke in een box gestopt met een extra hoes van Randall Casaer, een verzamel-item in de maak.. 

// BUMA CLASSICAL CONVENTION

Op 26 november 2015 tijdens de BUMA Classical Convention wordt tijdens de showcase in De Bijloke Pianosonate 6 uitgevoerd door Gabi Sultana.

// TUMBLEWEED CONCERTO

Het symfonieorkest Vlaanderen zal in februari 2016 het celloconcerto (Tumbleweed Concerto) van Frank creëren met Tom Landschoot als solist (naast werk van Dvorak en Janacek).

Data
22/02 Paleis voor Schone Kunsten, Brussel.
25/02 Concertgebouw Brugge.
27/02 Muziekcentrum De Bijloke, Gent.(Foto: Tom met Tumbleweed in Phoenix Arizona)

// VOORWAARTS MAART/EN AVANT MARS

Het festival 'Voorwaarts Maart/En avant Mars' in het Muziekcentrum De Bijloke is aan zijn zevende editie toe. Vernieuwing alom met drie jonge en creatieve curatoren (Jonathan Bonny, Mirek Coutignyen Koen Quintyn)
Het volledige programma zal op 1 december online staan. Dan start ook de ticket verkoop. Hou dus onze site en die van de Bijloke in het oog.

// PATERNEL

Paternel, de kameropera van Frank op tekst van Philippe Blasband begint ook aan een nieuw leven. Dezelfde makers schreven tekst en muziek voor een prequel :'Chut!'. In deze vorm krijgt de kameropera een tweede première, opnieuw geregisseerd door Machteld Timmermans, op 13 oktober 2016 in de Bijloke.
 
Copyright © 2015 HardScore vzw, All rights reserved.


Wilt u de wijze waarop u deze e-mails ontvangt wijzigen?
U kan uw voorkeuren wijzigen of uitschrijven.

Email Marketing Powered by Mailchimp