Copy
Nieuwsbrief Protestantse Gemeente De Rank
View this email in your browser
De nieuwsbrief verschijnt eenmaal per vier weken, onder de verantwoordelijkheid van de Taakgroep Communicatie van Protestantse Gemeente De Rank.
Muziekavond rondom het nieuwe Liedboek
Op 15 oktober aanstaande kunt u in De Rank een inspirerende avond bezoeken die zal gaan over het nieuwe Liedboek. Inmiddels is de liedbundel alweer meer dan 6 jaar in gebruik en we zingen er volop uit. Dankzij het Lied van de Maand ontdekken we met enige regelmaat weer nieuwe parels die het zingen van de melodie, maar ook het mediteren over de liedtekst en het nadenken over de achtergrond en het gebruik van het lied in de eredienst, zeer de moeite waard maken.

We hebben als thema ‘Liederen uit de Anglicaanse traditie’ gekozen. Meer dan in het Liedboek voor de kerken uit 1973 zijn in het nieuwe Liedboek-2013 van oorsprong Engelse liederen uit de 18e en 19e eeuw opgenomen. Liederen die een heel eigen geloofsleven en gedachtengoed ademen. We zullen veel bekende en minder bekende liederen zingen, en samen met Peter Ouwerkerk kijken wat de melodieën zo bijzonder maakt. Gert van de Meeberg zal ingaan op de liedteksten en de vertalingen.

Het zal een bijzondere avond worden! We beginnen om 20.00; om 19.45 uur staat in De Rank een kop koffie of thee klaar. Van harte welkom!
Meer informatie
Meer informatie over de Protestantse Gemeente De Rank vindt u op www.pgderank.nl. Volg ons ook op Facebook en Twitter.
Ook Kerkbrief digitaal?
Behalve deze nieuwsbrief kunt u ook de Kerkbrief digitaal ontvangen. Stuurt u een email naar: grafischbureau@pgderank.nl.
Reacties op deze nieuwsbrief zijn welkom bij de werkgroep Communicatie. Wilt u de nieuwsbrief niet meer ontvangen of hebt u juist goede ideeën? Stuur ons een email: communicatie@pgderank.nl.
Copyright © 2019 Protestantse Gemeente De Rank, All rights reserved.


ik wil deze nieuwsbrief niet meer ontvangen   ik wil mijn voorkeuren wijzigen 

Email Marketing Powered by Mailchimp