Copy
Niet leesbaar? Bekijk de webversie.
Logo
recessiebestendig worden
hoe doe je dat?

Vanaf 1990 is Smart Group constant bezig met het ontwikkelen van organisaties en haar medewerkers. Zowel in groei als in recessietijden. Telkens kunnen constateren hoe belangrijk het is voor organisaties en haar medewerkers om flexibel en wendbaar te zijn.
 

De huidige Corona crisis dwingt organisaties om na te denken over hun toekomst.Vragen die men zich stelt zijn o.a.: Waar moet ik gas geven en waar juist juist terugnemen? Welke kwaliteiten moet ik in de organisatie behouden en welke juist ontwikkelen.
 

De overheid komt u in deze een stap tegemoet door het beschikbaar stellen van een aantal ontwikkeladviezen. Daarmee kunnen medewerkers en dus ook organisaties kosteloos te weten komen welke stappen genomen moeten worden om een medewerker breed inzetbaar te maken. Want, als je ons vraagt is een brede inzetbaarheid van medewerkers een eerste stap om recessiebestendig te worden. Als dat in deze tijd geen cadeau is!
 

Maar, denk eraan de ontwikkeladviezen zijn nogal gewild, dus Op=Op.

 
DUS MELD JE MEDEWERKERS VANDAAG NOG AAN!

Wilt u meerdere medewerkers aanmelden, dan mag u dat ook via een excel bestand doen waarin de NAW gegevens, geboortedatum en de contactgegevens van de medewerkers vermeld worden. Deze kunt u sturen naar info@smartgroup.nl
Smart people listen
Ontwikkelen, het blootleggen van de weg naar toekomstbestendigheid
Onze overheid stelt per 1 december a.s. wederom 40.000 ontwikkeladviezen beschikbaar. Daarnaast verplicht men organisaties die gebruik hebben gemaakt van NOW regeling om medewerkers in een actieve rol te ondersteunen bij hun ontwikkeling.

Het ontwikkelen van mens en organisatie, staat hoog op de agenda van overheid en maatschappij. Maar hoe pak je dat nu als organisatie aan? Een leven lang leren, duurzaam inzetbaar zijn, continu verbeteren, ontwikkelen van visie om als onderneming met perspectief de toekomst tegemoet te kunnen zien. Het zijn allemaal woorden en zinnetjes die te maken hebben met ontwikkelen.
Lees meer
Nog vragen?
neem contact op met Roger
hij weet veel over
ombouw situaties
Roger Lenssen
T +31 (0)73 657 10 10
M +31 (0)6 51 56 06 07
roger.lenssen@smartgroup.nl
Roger
Logo
LinkedIn Twitter Youtube Soundcloud
Copyright © 2020 Smart Group
Email Marketing Powered by Mailchimp