Copy
Niet leesbaar? Bekijk de webversie.
Logo
Vergrijzing en duurzaam perspectief in de kinderopvang
Beste Lezer,

Gedurende lockdown werd nog maar eens benadrukt welke rol de kinderopvang heeft in ons leven. Zonder kinderopvang is het vele malen lastiger om arbeid en opvoeding met elkaar te combineren. Om dat ook voor de toekomst mogelijk te maken zullen we op zoek moeten gaan naar duurzaam perspectief. Om deze reden gaan we in deze nieuwsbrief specifieker in op zaken als vergrijzing en duurzame inzetbaarheid. Wij wensen u veel leesplezier!

Met vriendelijke groet,

Roger Lenssen, eigenaar/oprichter Smart Group
Smart people learn
Duurzaam perspectief met duurzame inzetbaarheid
Geldt dit ook voor de Kinderopvang?
Door tal van oorzaken staat de kinderopvang danig in de picture. Denk hierbij o.a. aan de toeslagaffaire. Mede hierdoor gaan er steeds meer stemmen op om te komen tot een model waarbij, als het ware de Kinderopvang net als het onderwijs gratis aangeboden kan worden. Liefst ook nog samen met het onderwijs. 
Lees meer
Smart people listen
Onderzoek: ‘Vergrijzing' in de Kinderopvang
Smart Group is sinds jaren bekend met het behouden en creëren van een gezonde leeftijdsopbouw in diverse branches binnen de industrie, financiële dienstverleners maar ook  de zorg. De jarenlange kennis en ervaring die we op dit terrein hebben mogen opdoen, heeft Smart Group er toe aangezet om een onderzoek te starten op het gebied van de ‘vergrijzing’ in de Kinderopvang.
Lees meer
Nog vragen?
neem contact op met Roger
hij weet veel over
ombouw situaties
Roger Lenssen
T +31 (0)73 657 10 10
M +31 (0)6 51 56 06 07
roger.lenssen@smartgroup.nl
Roger
Logo
LinkedIn Twitter Youtube Soundcloud
Copyright © 2020 Smart Group
Email Marketing Powered by Mailchimp