Copy
Niet leesbaar? Bekijk de webversie.
Logo
 kinderopvang in beweging! 
Beste Lezer,

De kinderopvang is volop in beweging. En deze ontwikkeling zal vooralsnog nog wel even aanhouden. De ontwikkeling van het Integraal Kind Centrum (IKC) maar ook de vergrijzing waar organisaties op korte termijn mee te maken zullen krijgen, vraagt om een pas op de plaats te maken en zaken te overdenken. Hoe realiseren we voor de organisatie een duurzaam perspectief gericht op kwaliteit? In deze nieuwsbrief komen deze thema's uitgebreid aan bod. We kijken tevens terug op een succesvol webinar over de processen in de kinderopvang.
 Wij wensen u veel leesplezier!

Met vriendelijke groet,

Minke Hensen, Senior Organisatieadviseur Kinderopvang 
Smart Group
Smart people listen

De dans van kinderopvang en primair onderwijs
Heb je het wel eens gezien? Dancing with the stars? Of misschien dans je zelf? Het is een samenspel tussen twee partners. We gebruiken dit als metafoor voor de samenwerking tussen kinderopvang en primair onderwijs. Een samenwerking die in het belang van het kind absoluut lonend is. Hoe krijg je dat voor elkaar?
Lees meer
Smart people listen

Vergrijzing in relatie tot duurzaam perspectief
De bevolking van Nederland vergrijst. Ook de gemiddelde leeftijd in organisaties wordt steeds hoger. Deze ontwikkeling heeft nogal gevolgen voor de organisatie. Hoe ga je om met deze ontwikkeling en hoe zorg je voor een duurzaam perspectief?
LEES MEER
Smart people listen

TERUGBLIK OP HET WEBINAR
"PROCESSEN IN DE KINDEROPVANG"
Onlangs heeft Smart Group een webinar "Processen in de kinderopvang" georganiseerd. Vanwege de enthousiaste reacties delen we nog een keertje de belangrijkste lessen uit dit webinar
LEES MEER
Smart people listen
Heeft u vragen?
Wilt u napraten over de onderwerpen in de nieuwsbrief?
Neem Contact op
Logo
LinkedIn Twitter Youtube Soundcloud
Copyright © 2020 Smart Group
Email Marketing Powered by Mailchimp