Copy
Niet leesbaar? Bekijk de webversie.
Logo
Hoe pak jij de beste kansen op perspectief?
Nadenken over de toekomst betekent in de praktijk al gauw dat je actie moet ondernemen. Soms moet je zelfs stappen in een versneld tempo zetten en je activiteiten eerder dan gepland uitvoeren. Of het nu om een gesubsidieerd loopbaanadviestraject gaat; of het doorvoeren van andere maatregelen. Hoe pak jij de beste kansen op perspectief?
Pak nú je kans;
GRATIS ontwikkeladvies
De ‘NL leert door’ subsidie is belangrijk voor werkgevers die de NOW 2.0 regeling aangaan. Voor werknemers, flexwerkers, zelfstandigen en niet werkenden is ‘NL leert door’ een gratis mogelijkheid om de regie over hun loopbaan eindelijk weer naar zich toe te trekken. Bij Smart Group doen we hier ook een online Arbeidsmarktscan bij die inzicht geeft in de arbeidsmarktpositie van de deelnemer en advies geeft over kansrijke beroepen. Neem snel actie want de subsidie geldt voor een beperkt aantal.
LEES MEER
Smart people learn
Elke ondernemer een duidelijke visie
De corona situatie die we nu met zijn allen beleven, zet alle logica, zoals Roger Lenssen die in ‘normale tijden’ hanteert, op zijn kop. Toch blijft zijn kijk op visievorming onveranderd. Visie gaat namelijk heel vaak over ‘hoe’. Niet alleen weten wat je wilt en waarom. Maar met name ook ‘hoe’. Hoe ga ik dat voor elkaar krijgen? De laatste 40 jaar heeft Roger aan dit soort uitdagingen mogen meehelpen. En de volgende 40 jaar is hij er ook nog druk mee, schat hij in.
LEES MEER
Smart people ask
Casus: een loopbaantraject
Jan Zijl is loopbaancoach. Een prachtig en dankbaar vak. Lees zijn innemende casus waarin hij beschrijft hoe Jan een bevlogen ICT manager – na dertig jaar dienstverband – niet alleen aan een nieuwe baan hielp. Maar ook aan een compleet nieuwe loopbaan. Met inzet van onder meer de Smart Affiniteitenmeting en diverse trainingen voerden nieuwe ambities de boventoon.
LEES MEER
“Om perspectief te zien, moet je de dingen soms omdraaien.”
Nog vragen?
neem contact op met Rik
hij weet veel over
Nieuw perspectief
Rik Nijkamp
T +31 (0)73 657 10 10
M +31 (0)6 51 20 13 70
rik.nijkamp@smartgroup.nl
Rik
Logo
LinkedIn Twitter Youtube Soundcloud
Copyright © 2020 Smart Group
Email Marketing Powered by Mailchimp