Copy
Niet leesbaar? Bekijk de webversie.
Logo
Wendbaar blijven om kansen te creëren.
Slimme werkgevers en werknemers luisteren naar adviezen. Leren van andermans ervaring. We noemen ze ‘smart people’. Voor die slimmeriken delen we eerlijke en oprechte tips en tricks. Want als alles stilstaat, moet jij bewegen. 
Smart people learn
30 jaar ondernemen
‘Ondernemers krijgen het niet cadeau. Je zult er als ondernemer zelf en samen met anderen keihard voor moeten knokken.’ Roger Lenssen (eigenaar Smart Group) over 30 jaar ondernemen, over 30 jaar Smart Group en over Pinksteren. Want Pinksteren is – meer dan je zou denken – een metafoor voor de tijd waarin we ons nu bevinden.
lees meer
Podcast
‘Dansen op het ritme van de tijd.’ Als alles stilstaat moet je juist bewegen! En andersom. In deze eerste aflevering van de ‘Smart People’ podcast nemen Roger Lenssen en Rik Nijkamp je mee hoe je wendbaar blijft als organisatie en medewerker door blijvend te bewegen. Luistertijd: 30 minuten.
LUISTER DE PODCAST
Smart people ask
De ‘corona’ arbeidsmarkt: trends & kansen
Ben Rogmans (arbeidsmarktkansen.nl) en Smart Group over de jongste trends in coronatijd. Wat staat de arbeidsmarkt te wachten? En waar zitten straks nog de kansen? Het breder inzetbaar maken van mensen, waardoor ze makkelijker doorstromen, daar zit de crux. Die interne doorstroom zal de komende jaren voor iedereen voordelen opleveren.
Lees meer
“EEN MACHINE OF MEDEWERKER LOOPT NIET HARDER DOOR ER ALLEEN MAAR NAAR TE KIJKEN.”
Nog vragen?
neem contact op met Rik
hij weet veel over
onderwerp
Rik Nijkamp
T +31 (0)73 657 10 10
M +31 (0)6 51 20 13 70
rik.nijkamp@smartgroup.nl
Rik
Logo
LinkedIn Twitter Youtube Soundcloud
Copyright © 2020 Smart Group
Email Marketing Powered by Mailchimp