Copy
Niet leesbaar? Bekijk de webversie.
Logo
Vergrijzing en duurzaam perspectief met duurzame inzetbaarheid
Beste Lezer,

De toenemende vergrijzing -met name in het Noorden van ons land- heeft binnen afzienbare termijn drastische gevolgen voor de inzetbaarheid van personeel. Het vraagt om een duurzaam perspectief. Om deze reden gaan we in deze nieuwsbrief dieper op deze zaken in. Wij wensen u veel leesplezier!

Met vriendelijke groet,

Roger Lenssen, eigenaar/oprichter Smart Group
Smart people learn
Duurzaam perspectief met duurzame inzetbaarheid
Jaren geleden bezocht ik als organisatie adviseur een organisatie, waar ik sprak met een aantal medewerkers. Ik zal nooit vergeten hoe één van de medewerkers me vertelde dat hij al twintig jaar dezelfde taak vervulde in de fabriek: het afzagen van betonpalen op een bepaalde lengte. We spraken over wat hij verder zou willen betekenen binnen de organisatie en hij vertelde me dat hij niets anders kon én niets anders wilde, dan wat hij al twintig jaar deed. 
Lees meer
Smart people listen
Onderzoek : Duurzame Perspectief met Duurzame Inzetbaarheid. 
Smart Group is sinds jaren bekend met het behouden en creëren van een gezonde leeftijdsopbouw in diverse branches binnen de industrie, financiële dienstverleners maar ook  de zorg. De jarenlange kennis en ervaring die we op dit terrein hebben mogen opdoen, heeft Smart Group er toe aangezet om een onderzoek te starten op het gebied van de ‘vergrijzing’.
Lees meer
Nog vragen?
neem contact op met Roger
hij weet veel over
ombouw situaties
Roger Lenssen
T +31 (0)73 657 10 10
M +31 (0)6 51 56 06 07
roger.lenssen@smartgroup.nl
Roger
Logo
LinkedIn Twitter Youtube Soundcloud
Copyright © 2020 Smart Group
Email Marketing Powered by Mailchimp