Copy
Niet leesbaar? Bekijk de webversie.
Logo
MEEBEWEGEN OP HET RITME VAN DE TIJD.
We sparren met werkgevers. Begeleiden werknemers. We staan naast je, zodat je niet bij de pakken neer hoeft te zitten, maar actie kunt ondernemen. Wij willen heel graag dat je gaat dansen op het ritme van de tijd. Dat je wendbaar wordt. Zo worden we allemaal ‘smart people’. 
ELKE OPLOSSING BEGINT BIJ LUISTEREN
Spreken is zilver, zwijgen is goud, maar goed luisteren, is in onze ogen het summum. Wij luisteren goed naar werkgevers en ondernemers om ze verder te helpen met hun organisatie. Want door goed te luisteren en de juiste vragen te stellen, kunnen we je helpen om duurzaam perspectief te vormen. Luister ook naar ons. Zeker nu, is dit heel belangrijk.
GOED DOORVRAGEN, IS DE KUNST
Als je als werkgever of ondernemer verder wilt, of uit een impasse wilt komen met je organisatie – en je weet even niet hoe – werkt het stellen van vragen vaak het beste. Smart Group krijgt veel van dit soort vragen. En door de juiste wedervragen te stellen, helpen we je om weer in beweging te komen.
“Als alles stilstaat, moet je juist bewegen”
WE BRENGEN JE VERTROUWEN TERUG
Met onze ervaring in hoe organisaties overleven en weer opbouwen, hebben we heel veel kennis opgebouwd de afgelopen 30 jaar. Als je werkgever of ondernemer bent, is het zonde om deze kennis links te laten liggen. Pak de handschoen op. We kunnen je heel veel leren met praktische inzichten en een menselijke benadering. Jij bent aan zet.
KOM IN BEWEGING
Niet stokstijf stil gaan staan. Niet bevriezen door alles wat er om je heen gebeurt. Maar aan de slag. Wij staan naast je. Wij helpen je. Door goed naar je te luisteren en adviezen te geven. Wij leren je om je organisatie anders te bekijken en wellicht de boel op z’n kop te zetten. Nu is de tijd om actie te ondernemen.
HOUD ONS IN DE GATEN DE KOMENDE WEKEN
De komende weken staan in het teken van de lastige condities waar je nu als werkgever en ondernemer mee te maken hebt. Wij zijn bereikbaar om te luisteren. We delen onze kennis graag. Via artikelen, podcasts, inzichten, tips en tricks. Blijf onze nieuwsbrief volgen en neem een kijkje op onze vernieuwde website.
Ga naar de website
Nog vragen?
neem contact op met Rik
hij weet veel over
NIEUW PERSPECTIEF
Rik Nijkamp
T +31 (0)73 657 10 10
M +31 (0)6 51 20 13 70
rik.nijkamp@smartgroup.nl
Rik
Logo
LinkedIn Twitter Youtube Soundcloud
Copyright © 2020 Smart Group
Email Marketing Powered by Mailchimp