Copy
Niet leesbaar? Bekijk de webversie.
Logo
De noodzaak om koers te bepalen.
Je zult moeten ‘dansen op het ritme van de tijd’ en de juiste bewegingen moeten maken. Als ondernemer. Als werkgever. Je zult de noodzaak moeten inzien om op tijd je koers aan te passen waar dit kan. Noodzakelijke kost voor ondernemers in coronatijd.
Smart people learn
Noodzaak versus noodzaakbeleving
Door stil te staan bij je product of dienst, je markt en je organisatie krijg je inzichtelijk hoe je ervoor staat. Onze ervaringen van meer dan 30 jaar hebben ons geleerd dat er nog te veel organisaties zijn die onvoldoende gestructureerd bezig zijn en deze inzichten niet helder hebben. Organisaties beleven de noodzaak lang niet altijd. De voorbeelden van Roger Lenssen.
lees meer
Smart people listen
Koers bepalen
In crisistijd is het belangrijker dan ooit om goed te weten welke kant je op wilt met je organisatie. De visie die daarvoor nodig is om de juiste koers te bepalen is essentieel. Zeker in tijden van noodzaak. Waarin snel beslissen ook nog eens een rol speelt. Minke Hensen loopt in haar vlog kort wat belangrijke vragen langs die je jezelf zou kunnen stellen.
bekijk de vlog
"ALS JE NOOIT IETS TEGENKOMT, LEER JE NOOIT UIT TE WIJKEN."
Smart people act
Ondernemen in coronatijd
Kees de Louw is zelfstandig ondernemer en als ondernemerscoach aan Smart Group verbonden. Hij begeleidt veel ondernemers en zorgt ervoor dat ze gaan inspelen op veranderingen en nieuwe kansen gaan zien en oppakken. In coronatijd moet de versnelling ineens aan. ‘Stoppen is geen optie, alhoewel dat wel gedachten zijn die even door je heen kunnen gaan.’ Een casus in coronatijd.
LEES MEER
Nog vragen?
neem contact op met Rik
hij weet veel over
Nieuw perspectief
Rik Nijkamp
T +31 (0)73 657 10 10
M +31 (0)6 51 20 13 70
rik.nijkamp@smartgroup.nl
Rik
Logo
LinkedIn Twitter Youtube Soundcloud
Copyright © 2020 Smart Group
Email Marketing Powered by Mailchimp