Copy
Niet leesbaar? Bekijk de webversie.
Logo
 kinderopvang in beweging! 
Beste Lezer,

Vakbekwaam en gecertificeerd werken in de kinderopvang. Vanaf 1 januari 2025 dienen  organisaties in de kinderopvang op basis van de wet IKK te beschikken over gecertificeerde babyspecialisten. Een ontwikkeling ter bevordering van de kwaliteit en in het voordeel van zowel medewerker als organisatie. Het is een voorbeeld waarbij je mensgericht beiden toewerkt naar een duurzaam perspectief. In deze nieuwsbrief vertellen we graag meer over de opleiding tot babyspecialist die in september start.  Tevens komen in deze nieuwsbrief andere actuele thema's aan bod zoals de aanstaande vergrijzing, de ontwikkeling van het IKC en waardevolle tips ten aanzien van het beheersen van de processen in de kinderopvang. 
 Wij wensen u veel leesplezier!

Met vriendelijke groet,

Minke Hensen, Senior Organisatieadviseur Kinderopvang 
Smart Group
Smart people listen

IKC Ontwikkeling, een cultuurverandertraject?
Het thema van de Kinderboekenweek dit jaar was: ‘Reis je mee.’   Als Schoolleider en Manager Kinderopvang ben je voortdurend op reis in de wondere wereld van IKC en IKC-ontwikkeling.  Gedurende je expeditie naar de top, het IKC,  kom je als leider allerlei obstakels op je weg tegen en sta je onderweg  op meerdere momenten stil bij een kamp en overdenk je de reeds gelopen weg.  
Lees meer
Smart people listen

Open inschrijving opleiding tot babyspecialist
Vanaf 1 januari 2025 worden organisaties in de kinderopvang verplicht om gecertificeerde babyspecialisten in huis te hebben. Schrijf je nu in om aankomende september te starten met jouw opleiding tot gecertificeerd babyspecialist.
LEES MEER
Smart people listen

TERUGBLIK OP HET WEBINAR
"PROCESSEN IN DE KINDEROPVANG"
Onlangs heeft Smart Group een webinar "Processen in de kinderopvang" georganiseerd. Vanwege de enthousiaste reacties delen we nog een keertje de belangrijkste lessen uit dit webinar
LEES MEER
Smart people listen
Een leven lang leren: vergrijzing in de kinderopvang
‘Waarom zijn er zo veel kippen in jouw organisatie?’ Dit vroeg ik aan de directeur van een grotere organisatie. Niet begrijpend keek hij mij aan. ‘Toen je medewerkers in dienst kwamen, hadden toen niet velen de droom hun vleugels uit te slaan?’ 
LEES MEER
Smart people listen
Heeft u vragen?
Wilt u napraten over de onderwerpen in de nieuwsbrief?
Neem Contact op
Logo
LinkedIn Twitter Youtube Soundcloud
Copyright © 2020 Smart Group
Email Marketing Powered by Mailchimp