Copy
Niet leesbaar? Bekijk de webversie.
Logo
Duurzaam Perspectief: Arbeidsmobiliteit breder bekeken.
Beste Lezer,

De herfst doet alweer zijn intrede, het laatste kwartaal breekt bijna aan. En ofschoon de economie weer op gang komt merken we allemaal toch nog enig nadeel van de corona periode. Tijd om de balans op te maken. Tijd om vooruit te kijken. Smart Group is van mening dat de ontwikkeling van een organisatie begint bij de ontwikkeling van haar medewerkers. Maar hoe geef je dat nu vorm? In deze nieuwsbrief geven wij onze reflectie op de huidige arbeidsmarkt, of beter gezegd we zoomen in op de mismatch van de arbeidsmarkt en de future jobs. Verder attenderen we je alvast op ons voorgenomen webinar in november. In dit webinar gaan we samen met jou op een interactieve manier aan de slag met het vormgeven van duurzaam perspectief. We hopen je te mogen verwelkomen! Mocht je tussentijds nog behoefte hebben aan advies schroom niet om ons te benaderen. We helpen je graag! En dat doen we al meer dan dertig jaar!

Met vriendelijke groet,

Roger Lenssen, eigenaar/oprichter Smart Group
Smart people learn
De arbeidsmarkt en de mismatch met future jobs
Veel organisaties steken energie in het boeien en binden van bestaande medewerkers en het aantrekken van nieuw talent. Ze maken zich daarbij zorgen om de (dreigende) tekorten op de arbeidsmarkt. Maar hoe ziet dat tekort er eigenlijk uit, waardoor ontstaat de zogenaamde disruptie van vraag en aanbod en hoe kan je als organisatie daarmee omgaan? Dat zijn vragen die schreeuwen om passende antwoorden.
Lees meer
Smart people listen
Vooraankondiging webinar
"Hij die niet stuurt, wordt gestuurd"
zelf aan de slag met duurzaam perspectief
Duurzaam Perspectief. Hoe geef je dat nu handen en voeten? Hoe pak je dat nu op binnen je organisatie. Om organisaties hierbij te ondersteunen organiseren wij in november en januari een aantal webinars waarin voornamelijk wordt ingegaan op het praktisch vormgeven van duurzaam perspectief. Hoe ga je om met zaken als vergrijzing? Hoe beweeg je flexibel mee ten aanzien van externe factoren? Hoe pak je  als leidinggevende een meer prominentere voorbeeldrol om medewerkers verder te ontwikkelen? Aan het webinar zijn geen kosten verbonden. Interesse? Stuur dan een e-mail naar info@smartgroup.nl. Wij houden u graag verder op de hoogte. 
graag ontvang ik informatie!
Smart people listen
Meer lezen over duurzaam perspectief?
Duurzaam Perspectief heeft betrekking op zowel organisatie als medewerkers. Het omvat veel meer dan alleen outplacement. Lees meer over wat wij verstaan onder duurzaam perspectief en hoe wij bijdragen aan de ontwikkeling van organisatie en individu.
Lees meer
Nog vragen?
neem contact op met Roger
hij weet veel over
ombouw situaties
Roger Lenssen
T +31 (0)73 657 10 10
M +31 (0)6 51 56 06 07
roger.lenssen@smartgroup.nl
Roger
Logo
LinkedIn Twitter Youtube Soundcloud
Copyright © 2020 Smart Group
Email Marketing Powered by Mailchimp