Copy
Niet leesbaar? Bekijk de webversie.
Logo
‘Samenwerken’ het economische vaccin?
Kunnen we in deze tijd niet veel meer bereiken als we goed met elkaar zouden samenwerken? Van elkaar kennen, naar elkaar vertrouwen, naar goed met elkaar samenwerken. Want je mag dan weliswaar sneller zijn als je alleen acteert, samen kom je verder.
Noaberschap. Over goed samenwerken
Goed met elkaar samenwerken is een van de lastigste dingen die er bestaat. Maar zeker nu, is samenwerken ongelooflijk belangrijk. Roger Lenssen, Henk Jan Grobbe en Rik Nijkamp nemen je in deze podcast mee over het belang van ‘noaberschap’. Van kennen, naar vertrouwen, naar samenwerken, naar voortbestaan van de soort. En over ego’s die dit in de weg staan.
Luister de podcast
Smart people learn
Samenwerken is samen werken
Als één partij precies weet wat het belang is van goede samenwerking is het wel Smart Group. Vanaf de start in 1990 koos Smart Group er al voor om een fifty-fifty verdeling aan te houden met haar mensen. De helft in dienst. De andere helft zelfstandig contractanten. Daar zijn natuurlijk goede afspraken voor nodig. Roger Lenssen over het sturen op samenwerken, over de angsten en de onwetendheid. En de Smart Top 10 op het gebied van samenwerken.
LEES MEER
Smart people act
Nieuwe samenwerking: LCB Group
en Smart Group
Met de nieuwe samenwerking tussen LCB Group en Smart Group ontstaat een zeer krachtige combinatie van Lean en veranderkunde. Zowel in de dienstverlening als in de maakindustrie. Een samenwerking die leidt tot een integrale aanpak. Gijs Wijers (LCB) en Alex Hofstra (Smart) kunnen je er alles over vertellen.
LEES MEER
“Lego: leg uw ego neer en ga verder met bouwen.”
Nog vragen?
neem contact op met Rik
hij weet veel over
Nieuw perspectief
Rik Nijkamp
T +31 (0)73 657 10 10
M +31 (0)6 51 20 13 70
rik.nijkamp@smartgroup.nl
Rik
Logo
LinkedIn Twitter Youtube Soundcloud
Copyright © 2020 Smart Group
Email Marketing Powered by Mailchimp