Copy
Niet leesbaar? Bekijk de webversie.
Logo
Duurzaam perspectief versus duurzame inzetbaarheid
Al meer dan 30 jaar is Smart Group specialist in organisatieontwikkeling. Of het nu gaat om visie, cultuur, organisatie, proces, management, medewerker ontwikkeling of het creëren van duurzaam perspectief, het zijn thema's waarbij onze consultants zich als een vis in het water bij voelen. Het zijn ook thema's die op dit moment ontzettend actueel zijn. Sinds 1985 biedt Smart Group perspectief aan organisaties en haar medewerkers bij afvloeiingsproblematiek. Duurzaam perspectief wel te verstaan. Wat daar allemaal bij komt kijken, en hoe we dat telkens op basis van maatwerk, casusgericht inrichten, lees je in deze nieuwsbrief.
Smart people learn
Duurzame inzetbaarheid versus duurzaam perspectief
Opgegroeid als jongste in een gezin met 10 kinderen, ben ik grootgebracht met het gedachtegoed dat je altijd moet zorgen dat je op eigen benen kunt en wil staan. Zowel als jongen, maar zeer zeker ook als meisje. Ik heb in het bedrijfsleven en bij de overheid mogen zien, dat velen sterk afhankelijk waren van de organisatie waar ze werkten. Ze hoopten daar hun pensioen te halen. In de jaren ‘70 van de vorige eeuw heb ik eveneens mogen zien dat door tal van oorzaken daar zomaar een abrupt einde aan kon komen.
Lees meer
Smart people learn
Duurzaam perspectief door op- om- en afbouw

Nieuwe kansrijke concepten en state-of-the-art producten bieden toekomstperspectief voor een klant van Smart Group. Innoveren en doorontwikkelen gaan daarbij hand in hand om de kansen te kunnen verzilveren.

 

Lees meer
Smart people learn
Arbeidsmobiliteit maakt een organisatie wendbaar

Een wendbare organisatie is noodzakelijk om in te kunnen spelen op ontwikkelingen in de markt, technologische ontwikkelingen en talenten, verlangens en ambities van medewerkers en stakeholders. Cruciaal in de wendbaarheid is dat medewerkers anticiperen op de gewenste veranderingen.
 

Hoe krijg je dat voor elkaar met de medewerkers die je hebt?

Lees meer
“De kritische succesfactor heeft altijd met jezelf te maken.”
Nog vragen?
neem contact op met Roger
hij weet veel over
ombouw situaties
Roger Lenssen
T +31 (0)73 657 10 10
M +31 (0)6 51 56 06 07
roger.lenssen@smartgroup.nl
Roger
Logo
LinkedIn Twitter Youtube Soundcloud
Copyright © 2020 Smart Group
Email Marketing Powered by Mailchimp