Copy
Niet leesbaar? Bekijk de webversie.
Logo
Vergrijzing in de kinderopvang
Beste Lezer,

Vergrijzing is iets dat in alle sectoren speelt. In deze nieuwsbrief vertellen we graag meer over de effecten van de vergrijzing specifiek in de kinderopvang. We delen onze visie ten aanzien van onderwerpen als vergrijzing, duurzame inzetbaarheid en een leven lang leren. Zo hebben we onlangs onderzoek gedaan naar de wijze waarop organisaties in de kinderopvang omgaan met de aspecten die verbonden zijn aan de vergrijzing. De resultaten van dit onderzoek delen we in ons webinar van 14 april en 21 april aanstaande. U kunt zich verder in deze nieuwsbrief aanmelden voor dit webinar.
 Wij wensen u veel leesplezier!

Met vriendelijke groet,

Minke Hensen, Senior Organisatieadviseur Kinderopvang 
Smart Group
Smart people listen

Gisteren, vandaag en morgen. Ontwikkelingen in de kinderopvang.
De kinderopvang is in beweging. Duurzame inzetbaarheid is aan de orde van de dag. Maar waar moet je nu rekening mee houden? Met welke ontwikkelingen worden we dagelijks binnen de branche geconfronteerd?
LEES MEER
Smart people listen

webinar over de onderzoeksresultaten 
"vergrijzing IN DE KINDEROPVANG"
Onlangs heeft Smart Group onderzoek gedaan naar de vergrijzing in de kinderopvang. We bespreken op 14  en 21 april de onderzoeksresultaten in ons webinar "Vergrijzing in de kinderopvang" U kunt zich hiervoor nog inschrijven.
LEES MEER
Smart people listen
Een leven lang leren: vergrijzing in de kinderopvang, de kip of de reisduif
‘Waarom zijn er zo veel kippen in jouw organisatie?’ Dit vroeg ik aan de directeur van een grotere organisatie. Niet begrijpend keek hij mij aan. ‘Toen je medewerkers in dienst kwamen, hadden toen niet velen de droom hun vleugels uit te slaan?’ 
LEES MEER
Smart people listen
Heeft u vragen?
Wilt u napraten over de onderwerpen in de nieuwsbrief?
Neem Contact op
Logo
LinkedIn Twitter Youtube Soundcloud
Copyright © 2020 Smart Group
Email Marketing Powered by Mailchimp