Copy
Niet leesbaar? Bekijk de webversie.
Logo
‘Biedt jezelf het beste perspectief.’
Vanaf medio juli helpt de regeling ‘NL leert door’ werkenden en werkzoekenden met ontwikkeladvies of scholing. Gekoppeld aan NOW 2.0. Als ondernemer of HR-manager wil je de balans goed houden tussen het beste perspectief voor je organisatie en voor je mensen. ‘NL leert door’ biedt hulp. Met gesubsidieerd loopbaanadvies voor je mensen. Om jou en jouw mensen te ondersteunen, heeft Smart Group drie keuzemogelijkheden uiteengezet. Voor drie goed nieuws gesprekken.
Smart people ask
Goed nieuws gesprek 1: Loopbaanadvies
Voor de mensen in je organisatie die niet helemaal meer op hun plek zitten, biedt loopbaanadvies een uitkomst. Met een arbeidsmarktscan en een adviesgesprek kan je als werknemer op zoek naar de scenario’s die binnen handbereik liggen. Wat zou je moeten doen om alles weer op de rit te krijgen? Dat je het weer naar je zin krijgt in je baan. Om ervoor te zorgen dat jouw mensen duurzaam inzetbaar zijn – en blijven – is het waardevol dat ze dit gesprek aangaan. Maak gebruik van een gratis advies gesprek! 
NAAR LOOPBAANADVIES
Smart people learn
Goed nieuws gesprek 2:
Ander werk
Iedereen is zoveel productiever als hij of zij een baan heeft die past als een jas. Worden ze blij van hun job? Geeft het gezonde uitdagingen? Het zou zomaar kunnen zijn dat een nieuwe baan of een nieuwe invulling van hun huidige baan niet alleen meer perspectief geeft aan hen, maar ook aan jouw organisatie. Nieuw perspectief creëren, kan op veel verschillende manieren. Van werk naar werk binnen jouw organisatie. Of naar een andere organisatie; geeft misschien nog meer perspectief.
NAAR ANDER WERK
Smart people act
Goed nieuws gesprek 3:
Eigen onderneming
Er lopen vast ondernemende werknemers rond die stiekem al eens nadachten over een eigen bedrijf. Wil je dit als ondernemer of HR-manager stimuleren binnen jouw organisatie? Het kan zelfs in hybride vorm. Deels in dienst bij jouw organisatie. Deels worden ze eigen ondernemer. Spannend voorstel? Vast. Interessant? Leg het ze eens voor. Het wordt vaker toegepast dan je wellicht zou denken.
NAAR ONDERNEMEN
“Als alles stilstaat moet jij juist bewegen”
Nog vragen?
neem contact op met Rik
hij weet veel over
Nieuw perspectief
Rik Nijkamp
T +31 (0)73 657 10 10
M +31 (0)6 51 20 13 70
rik.nijkamp@smartgroup.nl
Rik
Logo
LinkedIn Twitter Youtube Soundcloud
Copyright © 2020 Smart Group
Email Marketing Powered by Mailchimp